Olen ollut Nordic Sales Crew:llä töissä nyt yhdeksän kuukautta. Kun pysähdyn miettimään kaikkea sitä mitä olen oppinut, huomaan että olen kehittynyt matkan varrella valtavasti.

Aiempaa kokemusta myyntityöstä minulla ei ollut. Onneksi olen aina ollut ennakkoluuloton ihminen ja halunnut jatkuvasti oppia uutta. Edellä mainitut ovatkin painavimpia syitä miksi liityin yritykseen nimeltä Nordic Sales Crew.

Minulla on intoa kokeilla uusia asioita, sekä haluan jatkuvasti kehittää itseäni ihmisenä. NSC on täydellinen työpaikka tähän. Jokaisella meistä on ollut vastoinkäymisiä ja siksi onkin hyvä pohtia mitä positiivista on mahdollista oppia näistä kamppailuista. Miksi murehtia menneitä, kun huomenna uusi päivä ja uudet mahdollisuudet?

En ainoastaan ole oppinut mikä on myyntiprosessi, olen myös oppinut ymmärtämään kuinka suuri merkitys itsereflektoinnilla on oman kehityksen kannalta niin töissä kuin töiden ulkopuolella. On tärkeää asettaa tavoitteita, koska ne ohjaavat jokapäiväistä toimintaa. Mielestäni on palkitseva fiilis pystyä sanomaan itselleen:  ”Mä tein tän, ja ihan itse!”

Ensimmäisinä työkuukausinani en harjoittanut kovinkaan paljon reflektointia, ainakaan täysin siihen keskittyen. Ei ollut ihme, että myynnit aluksi laahasivat. Muutamien kuukausien jälkeen tajusin, että nimenomaan oman toiminnan seuraamisella on merkitystä, mikäli tavoitteena on turvata jatkuva kehitys. Kova työ ja sisukkuus palkittiin: pian minulle myönnettiin kuukauden parhaan myyjän titteli.

Vaikka Nordic Sales Crew on opettanut minulle monia asioita jo nyt, tiedän että kohtaan vielä monia haasteita. Kannustavat ja tavoitteelliset ihmiset ovat suurin syy siihen, että olen edennyt nykyiseen tehtävääni. En koskaan koe olevani yksin minkään asian kanssa, oli kyse sitten työasioista tai henkilökohtaisesta elämästä. Olen kiitollinen työpaikastani etenkin niille, jotka ovat olleet tällä matkalla kanssani ja etenkin heille, jotka ovat tai ovat olleet osana tiimiäni – Wolfpackia!

Olen aina ollut todella fiilispohjainen persoona. Tällä hetkellä luottamukseni sekä itseeni että tiimiini on korkeampi kuin koskaan aikaisemmin.

Elmeri Kolehmainen

Suomen K-A teamleader, Wolfpack