Asiakkaidemme kertomaa

Olemme tehokas kumppani myynnin ulkoistukseen. Innokkaan ja asiantuntevan tiimimme kanssa on helppo ja miellyttävä työskennellä. Jos meidän sanamme ei vakuuta, lue asiakkaidemme arvioita kanssamme työskentelystä.

”Olemme enemmän kuin tyytyväisiä Nordic Sales Crew:n tuottamaan palveluun. Yhteistyö heidän kanssaan on alusta saakka ollut saumatonta ja sujuvaa. Myynnintekeminen on NSC:llä DNA:ssa ja se näkyy tuloksissa. Vahva Suositus!”

– Antti Manninen, Consumer Sales Manager, Nordic Green Energy Oy

Valtakunnallinen myyntiketju – sähkösopimuksia koko kansalle

Olemme tuottaneet myyntiä Nordic Green Energylle vuoden 2017 lopusta saakka. Toimintaa on skaalattu nopeasti aina Helsingistä Ouluun asti ja tällä hetkellä Nordic Green Energyn työvaatteita pitääkin päällään jo yli 30 myynnin ammattilaista. Tuhansia uusia sähkösopimuksia on solmittu kuluttajien kotiovilla, messuilla, Suomen suurimmissa ostoskeskuksissa, sekä marketeissa ympäri maan.

“Nordic Sales crew hoitaa asiat ammattitaidolla ja kerralla maaliin! Suosittelen lämpimästä yhteistyötä!”

– Sebastian Heinrichs, Toimitusjohtaja, Freska Oy

Siivouspalvelu koko kansan saataville, yksi kohtaaminen kerrallaan: Case Freska

Freska tarjoaa ensiluokkaista ja luotettavaa siivouspalvelua. Yritys on tehnyt siivouksen tilaamisesta asiakkaiden näkökulmasta mahdollisimman helppoa.

Nordic Sales Crew:n myyjät tehostavat Freskan päivittäistä kuluttajamyyntiä. Myyntiä tehdään pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, yhteensä yli 15 hengen voimin.

“Nordic Sales Crewn kanssa on ollut helppo toimia. Tulokset puhuvat puolestaan, suosittelen erittäin lämpimästi!”

– Roope Luomala, Key Account Manager, Aktia Rahoitus Oy

Rahoitusyhtiön tehokas myynnin ulkoistaminen – kohtaamisia ständillä: Case Aktia

Nordic Sales Crew edistää Aktia Rahoitus Oy:n opiskelijoille suunnattujen etujen myyntiä ja markkinointia. Esittelemme ja myymme etuja pääkaupunkiseudun suurimmilla kampuksilla, opiskelijaravintoloissa ja -tapahtumissa.

Tuotevalikoimaan kuuluvat MasterCard Gold -luottokortti sekä Aktia Wallet -maksutarrat. Työntekijämme esittelevät etuja sadoille opiskelijoille päivän aikana.

”Olemme työskennelleet Nordic Sales Crew:n kanssa vuodesta 2016 ja he ovat tehostaneet myyntiämme merkittävästi. Voin lämpimästi suositella heitä vastaaviin projekteihin.”

– Susanne Lindroos, Toimitusjohtaja, Sannan Ruokakassi

Rohkeasti ovelta ovelle – myyntiä oikeassa paikassa oikeaan aikaan: Case Sannan Ruokakassi

Yhteistyömme Sannan Ruokakassin kanssa alkoi jo vuonna 2016, kun meidät pyydettiin skaalaamaan heidän uusasiakashankintaansa Door to Door -myynnin parissa. Olemme siitä lähtien kasvaneet heidän kanssaan ja tällä hetkellä meillä on D2D-myynti pääkaupunkiseudulla, Turussa, Porvoossa, Vaasassa sekä Lahdessa.

“Nordic Sales Crew on lisännyt meidän myyntiä roimasti. Tämän lisäksi olemme saaneet ovilta kullanarvoista palautetta, jota käytämme jatkuvaan tuotekehitykseen. Iso suositus!”

– Andreas Holmberg, Operations Manager, Epic Foods

Menestyksekästä ovelta ovelle myyntiä – Case Epic Foods

Nordic Sales Crew auttaa vauhdikkaasti kasvavaa Epic Foodsia lisäämään kuluttajien rajapinnan myyntiään. Perheiden arkea helpottava palvelu on sopinut hyvin myyjillemme, siksi Epic Foodsin myynti onkin kasvanut merkittävästi.

”Työskentely Nordic Sales Crew:n kanssa on mutkatonta ja toimivaa. Voin suositella lämpimästi!”

– Tom Lojander, Toimitusjohtaja, Investium Oy

Ennennäkemätön tapa sopia sijoitustapaamisia: Case Investium

Investium vertailee ja välittää asiakkailleen sopivimmat ratkaisut varallisuuden hankintaan tarkoin valituilta yhteistyökumppaneilta.

Nordic Sales Crew tehostaa yrityksen uusasiakashankintaa ja takaa positiivisen näkyvyyden Suomen suurimmissa ostoskeskuksissa.

Ulkoista myyntisi ammattilaisille

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen! Laitetaan myyntisi yhdessä kasvuun.