Nordic Sales Crew on kumppanisi myynnin ulkoistamisessa

Valitse myyntityön ulkoistamiseen tehokas ja vakuuttava kumppani, joka saa myyntisi kasvuun. Oli kyseessä sitten B2B-kauppa tai kuluttajan kohtaaminen arjen keskellä, me teemme myyntisi siellä, missä kauppaa syntyy.

Door-to-door -myynti

Ovelta ovelle – yksi kauppa kerrallaan
Door-to-door -myynti on tehokas tapa tuoda palvelusi kuluttajien tietoisuuteen. Suomessa ovelta ovelle -myynti on nostanut vahvasti kasvojaan ja me olemme siinä alan edelläkävijöitä. Asiakkaiden ovilla rakennamme positiivisen kuvan yrityksestäsi ja tavoitamme asiakkaat heidän mukavuusalueellaan.

Yksilöllisesti koulutetut door-to-door -myyjämme ovat alansa ammattilaisia ja heidät perehdytetään jokaiseen tuotteeseen, jotta voimme varmistaa ensiluokkaiset kohtaamiset jokaisella ovella.

Ständimyynti

Kohtaamisia – missä liikutkin
Rakennamme yrityksesi tarpeiden mukaan ständimyyntikonseptin varmistaaksemme täydellisen asiakaskohtaamisen. Ständit ovat oivallinen tapa tavoittaa kuluttaja siellä, missä he ovat kaikkein valmiimpia tekemään ostopäätöksiä. Myynti toteutetaan siellä missä asiakkaat liikkuvat: ostoskeskuksissa, tapahtumissa ja liikkuvina myyntipisteinä.

Energiset ja hyvin perehdytetyt myyjämme paitsi kasvattavat yrityksesi myyntiä, antavat sille positiivista näkyvyyttä.

Käytössäsi ovat Suomen ensiluokkaisimmat ständimyyjät, esimiehet sekä myynnin seurannan työkalut.

b2b myynnin ulkoistus

B2B-myynnin ulkoistaminen

Vastuulliset ja tuloshakuiset yritysmyyjät käytössäsi
B2B-myynti antaa yrityksellesi mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaansa. Toimintaperiaatteemme on selkeä: motivaatiomme on tehdä tulosta ja tavoittaa toiveidesi mukainen kohderyhmä yrityksellesi.

Yritysmyyjämme ovat B2B-myynnin rautaisia ammattilaisia, jotka eivät pelkää tarttua puhelimeen tai kohdata yrityksen päättäjiä kasvotusten.

Ulkoista myyntisi ammattilaisille

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen heti tai lue lisää asiakkaidemme onnistuneista myynnin ulkoistamisista.