Nordic Sales Crew on kumppanisi myynnin ulkoistamisessa

Valitse myyntityön ulkoistamiseen tehokas ja vakuuttava kumppani, joka saa myyntisi kasvuun. Hiotut prosessit, timanttinen henkilöstömme ja jatkuva myynnin kouluttaminen auttaa yritystäsi ylittämään tavoitteet.

Door-to-door -myynti

Ovelta ovelle – yksi kauppa kerrallaan
Door-to-door -myynti on tehokas tapa tuoda palvelusi kuluttajien tietoisuuteen. Suomessa ovelta ovelle -myynti on nostanut vahvasti kasvojaan ja me olemme siinä alan edelläkävijöitä. Asiakkaiden ovilla rakennamme positiivisen kuvan yrityksestäsi ja tavoitamme asiakkaat heidän mukavuusalueellaan.

Yksilöllisesti koulutetut door-to-door -myyjämme ovat alansa ammattilaisia ja heidät perehdytetään jokaiseen tuotteeseen, jotta voimme varmistaa ensiluokkaiset kohtaamiset jokaisella ovella.

Ständimyynti

Kohtaamisia – missä liikutkin
Rakennamme yrityksesi tarpeiden mukaan ständimyyntikonseptin varmistaaksemme täydellisen asiakaskohtaamisen. Ständit ovat oivallinen tapa tavoittaa kuluttaja siellä, missä he ovat kaikkein valmiimpia tekemään ostopäätöksiä. Myynti toteutetaan siellä missä asiakkaat liikkuvat: ostoskeskuksissa, tapahtumissa ja liikkuvina myyntipisteinä.

Energiset ja hyvin perehdytetyt myyjämme paitsi kasvattavat yrityksesi myyntiä, antavat sille positiivista näkyvyyttä.

Käytössäsi ovat Suomen ensiluokkaisimmat ständimyyjät, esimiehet sekä myynnin seurannan työkalut.

Ulkoista myyntisi ammattilaisille

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen heti tai lue lisää asiakkaidemme onnistuneista myynnin ulkoistamisista.