Myyntityön anatomia -myyntisparraus

Kiinnostaako myyntityö? Haluatko kehittyä huippumyyjäksi?
Nyt se on helppoa – ja ilmaista!

On aika yleistä, että myyntityö kiinnostaa, mutta samaan aikaan myös arveluttaa. Moni meidänkin myyntitykeistämme on käynyt läpi vastaavia ajatuksia ja haasteita uransa alkuvaiheessa. Ei siis huolta!

Me haluamme nyt hälventää mystisyyden verhoa myyntityön ympärillä ja kertoa, mistä myynnissä oikeastaan on oikeasti kysymys ja miksi sitä kannattaa tehdä – ihan jokaisen.

Olemme rakentaneet ilmaisen myyntityön anatomia -myyntisparrin, joka avaa myyntityön perusteita eri näkökulmista. Infopaketti on pilkottu helposti pureskeltaviin osiin, joita lähettelemme noin kuukauden ajan (arviolta vain yksi viesti viidessä päivässä – ei spämmäystä). Paketti sopii erityisen hyvin myyntityön aloittamista harkitseville, mutta myös jo jonkin verran myyntiä tehneillekin.

Ilmainen myyntisparrimme ei pidä sisällään puisevaa opasnivaskaa, vaan helposti omaksuttavia ja harkittuja infopaloja, haluamassasi muodossa tarjoiltuna. Voit nimittäin tilata viestit mielesi mukaan sähköposteina tai tekstiviesteinä!

Myyntityön anatomia -infopaketissa käsitellään mm. seuraavia kysymyksiä:

  • Miksi jokaisen kannattaa aloittaa uransa myyntityöllä?
  • Miten kehitytään huippumyyjäksi?
  • Millaisia taitoja hyvältä myyjältä vaaditaan?
  • Millaiset myyntitekniikat kuuluvat huippumyyjän työkalupakkiin?
  • Miten taltuttaa orastava myyntipelko?

 

Myyntityön anatomia -infopaketti

Jos myyntityö kiinnostaa sinua, täytä vain tietosi oheiselle lomakkeelle. Infoviestien tilaus on täysin maksutonta, etkä sitoudu siinä mihinkään. Voit myös koska tahansa poistua viestilistalta.
  • » Lue rekisteri- ja tietosuojaseloste.

    Tilaamalla et sitoudu mihinkään. Infopaketti on täysin maksuton.