Miksi meille kannattaa tulla töihin?

Nordic Sales Crewn tärkein voimavara on motivoitunut ja hyvän fiiliksen omaava henkilöstömme. Vastuullinen joukkueemme tekee myyntiä rakkaudesta lajiin!

Olemme nuori, kasvava ja innostava joukkue joka ei pelkää haasteita tai uusia kohtaamisia. Etsimme ympärillemme jatkuvasti lisää huipputyyppejä. Olemme aina työntekijöidemme kasvun tukena. Selkeät tavoitteet ja yhteisöllinen ilmapiiri kannustavat jokaista etenemään urallaan. Työtyytyväisyyskyselyn pohjalta jokainen työntekijämme suosittelisi meitä ystävillensä, ja mikä tärkeintä, viihtyy työssään.

Jos haluat olla mukana rakentamassa jotain ainutlaatuista, ota yhteyttä ja hyppää mukaan remmiin.

Nordic Sales Crew tarjoaa:

  • Energisen, motivoituneen ja joustavan työilmapiirin
  • Kannustavan palkan
  • Myyntiä edistäviä kilpailuja
  • Jatkuvaa koulutusta ja erittäin vastuullista esimiestyötä
  • Etenemismahdollisuuden yrityksen sisällä
  • Laadukkaat työkalut myynnin tueksi
  • Sekä paljon muuta

Uratarinoita Nordic Sales Crewltä

Monilla myyntiura alkaa Nordic Sales Crewlla. Tässä muutama joukkuelaisistamme jotka ovat onnistuneet työssään erinomaisesti. Haluamme auttaa jokaista työntekijäämme kasvamaan yksilöinä yrityksen sisä- ja ulkopuolella.

Aaro

Olen ollut töissä Nordic Sales Crew:lla vuoden 2017 alusta, ensin myyjänä ja myöhemmin Team Leaderinä. Nyt syksyllä aloitan yliopisto-opinnot ja jätän esimiestehtävät seuraavalle. NSC:llä työskentelystä on huikeita kokemuksia. Meillä on motivoitunutta porukkaa duunissa ja kentällä aina hyvä tekemisen meininki!

Valtteri

Olin töissä Nordic Sales Crewlla ja sain ensituntuman myyntiin sekä esimiestyöskentelyyn, aloitin myyjänä ja etenin team leaderiksi. Nordic Sales Crew jälkeen sain mahdollisuuden lähteä Bilialle tekemään myyntiä, opit mitkä olen saanut Nordic Sales Crewlta on auttanut minua paljon urallani myös sen jälkeen kun aloitin uudet haasteeni.

Karoliina

Olen ollut mukana Nordic Sales Crewssä alkumetreistä saakka ja tällä hetkellä työskentelen osana Freska tiimiä. Opiskelen pääsääntöisesti joten Nordic Sales Crew on minulle täydellinen paikka tehdä töitä koulun ohella. Tässä porukassa parasta on huikea yhteishenki ja asenne jolla töitä tehdään.

Avoimet työpaikkamme

Katso alta avoimet paikat ja lähetä hakemuksesi heti!