Siirry sisältöön

Yksi prosentti paremmin

Julkaistu 05.04.2017

Oletko koskaan tehnyt uudenvuoden lupauksia? Oletko luovuttanut ensimmäisen viikon jälkeen tai rikkonut lupaukset?

Useimmat meistä tekevät tavoitteita ja luovuttavat kesken kaiken, koska pelkäävät epäonnistumisia, työn ja vaivan määrää sekä tuntevat, että tavoitteet ovat kilometrien päässä. John Woodenin ”prosentin paremmin päivässä” ajatusmaailma auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Prosentin paremmin päivässä ideologia on John Woodenin kehittämä. Hän oli kaikkien aikojen ensimmäinen Basketball Hall of Fame:n palaajaksi ja valmentajaksi valittu henkilö. Ideologia on simppeli ja toimii käytännössä niin, että joka aamu kun heräät, mieti mitä voisit tehdä tänään prosentin paremmin.

Valitse mikä tahansa osa-alue elämästäsi, jota haluat parantaa. Se voi olla vaikka sinun terveytesi, elämänlaatusi tai taloudellinen tilanteesi. Ehkä se tarkoittaa sinun tapauksessasi yhden euron säästämistä tänään, huomenna 2 euroa ja sitä seuraavana 3 euroa. Ehkä se tarkoittaa, että käyt tänään yhdellä asiakastapaamisella ja huomenna kahdella.

Mitä ikinä se onkaan, sinä pystyt parantamaan sen yhden prosentin päivässä. Se on helposti toteutettavissa, sillä kun keskityt vain yhteen prosenttiin saat onnistumisen tunteen ja ennen kuin huomaatkaan, olet matkalla saavuttamassa huikeita tuloksia.

Haluatko saavuttaa jotain elämässäsi? Onko sinulla jotain tavoitteita mihin haluat päästä? Vai haluatko parantaa jotain osa-aluetta elämässäsi?

Se ei vaadi muuta kuin yhden prosentin päivässä.

Tong Cheng
Prosentin edellä
Nordic Sales Crew