Siirry sisältöön

Miksi valita Nordic Sales Crew Door-to-Door kumppaniksi?

Julkaistu 11.05.2017

Kun aloitimme Nordic Sales Crewn toiminnan, tuskin kukaan meistä olisi uskonut, että puolen vuoden päästä meillä on yli 50 valtakunnallisesti toimivaa door-to-door-myyjää. Toisin kävi: pitkien keskustelujen jälkeen uskalsimme hypätä tuntemattomaan ja aloitimme door-to-door-myynnin Sannan Ruokakassin kanssa.

Olemme onnistuneesti rakentaneet päämiehillemme liikkuvia myyntiorganisaatioita, jotka pystyvät tuottamaan lyhyessäkin ajassa erinomaisia tuloksia. Ammattitaitomme ja verkostomme avulla meidän on helppo jalkauttaa toimintaa ympäri Suomea, tarvittaessa nopeastikin.

Toimintatapamme on hyvin suoraviivainen. Sovimme asiakkaan kanssa yhdessä tavoitteen, joka myynnissä halutaan saavuttaa. Tavoite voi olla esimerkiksi tilaus, osto, sitoumus, liidi tai muu vastaava ja tavoitteiden saavuttamisesta maksetaan myyjille sovittu provisio.

Rakennamme jokaiselle asiakkaallemme dedikoidun tiimin. Saatte siis omat myyjät, tiiminvetäjät sekä yhteyshenkilön, jotka ovat sataprosenttisesti sitoutuneita palvelemaan teidän tarpeitanne.

Mikäli siis haluatte ulkoistaa myyntinne ja saada Suomen kovimmat door-to-door-myyjät käyttöönne, ota meihin yhteyttä – nostetaan teidänkin tuloksenne uudelle tasolle.

 

Lisätietoja: Mathias Dahlqvist, Toimitusjohtaja +358 (0) 44 0500 531, mathias.dahlqvist@nordicsalescrew.com