Siirry sisältöön

Nordic Sales Crew ja vuosi 2018!

Julkaistu 28.02.2018

Vuosi 2018 on alkanut vauhdikkaasti koko Nordic Sales Crewn osalta. Meillä on ollut ilo ja kunnia työskennellä Suomen kovimpien tekijöiden kanssa – ja kovilla tekijöillä tarkoitamme niin päämiehiämme, kumppaneitamme kuin omaa henkilökuntaammekin.

Vuosi 2017 oli oppimisen vuosi: kokeilimme ja onnistuimme mutta myös epäonnistuimme, useastikin. Epäonnistumiset ovat kuitenkin ne suurimmat oppimisen paikat. Palvelumme taso on noussut aivan uudelle tasolle ja sisäiset toimintatapamme sen kuin jatkavat paranemistaan. Vuoden aikana työllistimme reilusti yli 100 ihmistä ja vuoden lopussa vahvuutemme oli 75 henkilöä.

Vuosi 2018 tuo mukanaan uusia tuulia. Muutto Unioninkadulle ja yritysmyynnin päättäminen ovat isoja harppauksia toimintamme parantamisessa.

”Haluamme tehdä sitä, missä olemme parhaita, eli kuluttajamyyntiä”, sanoo toimitusjohtaja Mathias Dahlqvist.

Katso lisää videolta.