Siirry sisältöön

Flow-kilpailu ja kaksi arvokasta vinkkiä kuluttajamyyntiin!

Julkaistu 02.08.2018

Muistattehan, että Facebook:issamme on käynnissä kilpailu, josta voit voittaa itsellesi tai kaverillesi koko viikonlopuksi liput Flow-festareille. Osallistuminen on hyvin helppoa – tykkää sivustamme ja tägää kommenttikenttään itsesi tai lippua vailla oleva kaverisi!

1. Asenne ratkaisee

Ihmiset eivät halua ostaa sinulta, jos he aistivat huonon fiiliksesi. Jätä rassaavat asiat työn ulkopuolelle ja pidä aina yllä positiivinen asenne. Vaikka päiväsi, tai koko viikkosi, on vaikuttanut haastavalta, muista luottaa itseesi ja hymyillä – se tarttuu myös asiakkaaseen.

Jos asenteesi on huono etkä ole valmis haastamaan itseäsi, myynti ei ole sinulle helppoa. Kun myyt kasvotusten, asiakkaat aistivat heti millä fiiliksellä olet. Muista siis luottaa omaan tekemiseesi, antaa hyvä ensivaikutelma ja pitää energiat aina korkealla.

2. Älä ota sitä henkilökohtaisesti

Etenkin kuluttajamyynnissä ei:n vastaanottaminen on yksi isoimmista haasteista. Tehdessäsi ständi- tai ovelta ovelle myyntiä kuulet kymmeniä tai jopa satoja ei-vastauksia päivässä. Kuten aikaisemmassa postauksessamme totesimme: ei:t on mahdollista kääntää positiiviseksi asiaksi.

Ottaessa asiat henkilökohtaisesti myyjältä alkaa usko itseään ja palvelua kohtaan loppumaan. Tapahtuu niin sanottu “mailanpuristusefekti”. Asiakkaalla voi olla yksinkertaisesti huono päivä, eikä sille aina voi mitään. Joten, mikä ikinä asiakkaan vastaanotto onkaan, pysy positiivisena ja luota itseesi, sillä seuraava ovi voi aina olla kauppa.

 

“It’s not personal, it’s just business”

Hyviä myyntejä kesälle!

Nordic Sales Crew