Siirry sisältöön

Ehkä paras duunipaikka?

Julkaistu 31.10.2018

Meillä NSC:llä on mahtavia ja iloisia tyyppejä töissä. Voin väittää, että tämä on ehkä paras duunipaikka, jossa olen ollut. Tiimihenki on korkea ja haluamme pitää huolta kaikkien työntekijöiden hyvästä fiiliksestä ja motivaatiosta.

Rikotaaan tiimirajoja sporttaamalla

Liikunnan avulla saadaan yleensä vahvistettua tiimisiteitä ja päästään purkamaan hieman työpaineita. On mahtavaa käydä työkavereiden kanssa yhteisissä tapahtumissa ja haastaa kaveria vähän muutenkin, kuin niissä arkisissa asioissa. Samalla pääsee tutustumaan johtoportaaseen ja kentällä oleviin kavereihin. Ja sama toisinpäin: toimistotyypit pääsevät tapaamaan myyjiä ja ehkä kysymään heidän arjesta kysymyksiä. Kun urheilemme yhdessä, rikomme tiimirajoja, joita on ehkä tahattomasti tullut asiakkuuksien kesken. Näin myyjämme pääsevät heittämään toisilleen vinkkejä urheilun välissä ja saamaan omaan myyntityöhön lisää näkökulmia.

 

Olemme käyneet jo kahdesti liikkumassa yhdessä. Ensimmäisellä kerralla testasimme sulkapalloa ja toisella kerralla kokeilimme padelia. Ihmiset olivat iloisia ja työpäivään sai jo heti aamusta lisää potkua. Ja oikeastaan mikä parasta tässä kaikessa, duunipaikka kustantaa tämän jokaiselle osallistujalle.

Voisiko Nordic Sales Crew olla sinun paras duunipaikka?

Olemme myös järjestäneet leffailtoja ja muuta kivaa yhteistä tekemistä. Hyvä fiilis näkyy ja tuntuu. Menit sitten vierailulle toiseen kaupunkiin tai mihin tahansa tiimipalaveriin, aina tuntuu siltä, että olet ystävien kesken.

 

Jenni Vaalikivi
Nordic Sales Crew