Siirry sisältöön

Te ammattimyyjät, jotka haluatte edetä urallanne

Julkaistu 27.03.2020

Haluamme tarjota teille mahdollisuuksien työympäristön ja esimiesvastuuta nopeassa ajassa – alan kannustavinta palkkaa unohtamatta.

Myös erimerkiksi taloustieteessä käytetään termiä kannustin ja kannustin ohjaa meitä kaikkia valintoihin ja tietynlaiseen toimintaan. Monelle ammattimyyjälle suurin kannustin ei ole enää vain raha. Huippumyyjien motivaatio myyntityöhön löytyykin usein halusta edetä uralla ja päästä esimiestehtäviin.

Me Nordic Sales Crew:lla haluamme mahdollistaa tämän – mahdollisimman nopeasti.

Myyntityötä tekevät tietävät monesti, mitä työnantajaltaan haluavat. He tietävät, että myyntityöllä on mahdollisuus tienata merkittävästi. Tämä viesti onkin tarkoitettu sinulle, joka olet myyjänä ständillä, ovilla, myymälässä, verkkokaupassa, puhelimessa, chatissa tai missä tahansa, jossa koet päivittäisiä kohtaamisia. Meitä kiinnostaa kuulla, mikä saisi sinut vaihtamaan työpaikkaa ja mitä toivot seuraavalta askeleelta urallasi!

Meidän tutkimustemme mukaan isoimmat tekijät, jotka kannustavat huippumyyjiä vaihtamaan työnantajaa, ovat:

  1. Liian vähäinen vastuu nykyisessä työpaikassa.
  2. Halu päästä esimiestyöhön, mutta nykyisessä työssä se ei ole mahdollista.
  3. Halu tienata mahdollisimman paljon.
  4. Työnantajakulttuuri ja kollegat ympärillä.

Mikäli siis työskentelet myynnin parissa ja haluat tienata enemmän, saada nopeammin esimiesvastuuta tai haluat ympärillesi erityisen motivoituneita, hyvällä twistillä ja draivilla varustettuja kollegoita, klikkaa tästä