Siirry sisältöön

Kesätyö ja koronavirus

Julkaistu 03.04.2020

Valitettavasti moni yhtiö on joutunut lomauttamaan henkilöstöään ja jopa lakkauttamaan toimintansa vallitsevan koronavirusepidemian (COVID-19) vuoksi. Olemme Nordic Sales Crew:lla onnekkaassa tilanteessa, sillä epidemiasta huolimatta kesätyöhaut ovat tällä hetkellä kuumimmillaan ja voimme tarjota nykyisille työntekijöillemme sekä potentiaalisille työntekijöille luotettavan työpaikan. Rekrytoinnit jatkuvat siis täysin voimin. 

Olemme jo lyhyessä ajassa huomanneet nuorten joutuneen tilanteeseen, jossa nykyinen tai kesäksi kaavailtu kesätyöpaikka on valunut sormien läpi koronavirusepidemian ansiosta. Onkin positiivista nähdä, kuinka moni luottaa meihin työnantajana ja etenkin henkilökohtaisen urakehityksen mahdollistajana. Edellisen 30 päivän aikana olemme palkanneet 35 uutta työntekijää, jotka aloittavat jo heti huhtikuussa tai vaihtoehtoisesti kesän aikana. Tämä luku tulee kasvamaan mitä lähemmäksi kesää mennään.

Etenkin huhtikuussa avattava teleyksikkömme takaa potentiaalisille hakijoille mielettömän kovan kasvumahdollisuuden urallansa nimekkäiden kumppaneiden tuotteiden parissa. Mikäli olet uusi myynnin alalla, ei sinulla ole syytä huoleen, sillä emme vaadi aikaisempaa myyntikokemusta. Jokainen myynnistä motivoitunutkoulutetaan tehtäviinsä lähtötasosta riippumatta. Mikäli taas omaat aikaisempaa kokemusta telemyynnin parissa, liity remmiin ja tule kasvamaan kanssamme yhdessä. Vastuuta on jaossa!

Klikkaa tästä itsesi ilmoitukseen ja hae mukaan!