REFERENSSIT

NORDIC GREEN ENERGY

Yhdessä asiakkaamme Nordic Green Energyn kanssa olemme luomassa parempaa huomista. Asiakkaille tarjotaan ainoastaan uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä.

Teemme myyntiä ovelta ovelle, feissaten, myyntipyörillä, sekä ständeillä. Jokaisessa Suomen kaupungissa on henkilöitä joita kestävät ratkaisut kiinnostavat, joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tiimeillemme tehdä myyntiä kaikissa Suomen kolkissa.

Yhdessä asiakkaamme kanssa etsitään aina edullisin ja paras mahdollinen ratkaisu tuoteperheestä.

SANOMA

Asiakkaamme Sanoma on Suomen suurin mediakonserni ja me olemme heidän suurimpia kuluttajamyynnin kumppaneita. Tuomme konsernille satoja uusia asiakkaita kuukausitasolla.

Sanoman tuoteperheeseen kuuluvat kaikki luetuimmat aikakausilehdet, sekä tietenkin Pohjoismaiden suurin sanomalehti Helsingin Sanomat.

Tätä merkittävän kokoista pörssiyhtiötä on myyjänä helppo edustaa. Vastaasi ei tule kuluttajaa, joka ei olisi aikaisemmin kuullut Sanoman tuotteista tai palveluista.

WWF

Yhdessä asiakkaamme WWF:n kanssa hankimme kuukausilahjoittajia Suomen vilkkaimmissa ostoskeskuksissa ja muissa kohtaamispaikoissa. Työ on tekijälle kannustavaa niin palkan kuin myös arvojen myötä.

Ilmastonmuutos ja villieläinten populaation pieneneminen ovat olleet megatrendejä jo pidemmän aikaa, eikä muutosta lähivuosina ole nähtävissä. Jokaisen kuluttajan panos tässä taistelussa merkitsee.

TELIA

Asiakkaamme Telian kanssa myyntiä tehdään Suomen suurimmissa kaupungeissa feissaten ja ständeillä. Lisäksi toimme täysin uutena kanavana myyntipyörät mukaan Telian myyntikanaviin. Tuoteportfolioon kuuluvat lähes kaikki operaattorin kuluttajapuolen tuotteet.

Telian myyjät ja esimiehet ovat osana jotain suurempaa. Jokainen myyjä on yksi Telian muutosagenteista johtamassa itseään. Yhteistyö yhden Suomen suurimman teleoperaattorin kanssa on mutkatonta ja myyjänä tuotteiden takana on helppo seistä suoralla selällä.

AKTIA

Asiakkaamme Aktia Rahoitus Oy:n kanssa teimme ständimyyntiä pääkaupunkiseudulla. Suomen suurimpiin pankkeihin lukeutuvan yhtiön kanssa yhteistyö oli mutkatonta ja sujuvaa. Onnistunut yhteistyö johti myös mainintaan koko Aktian pörssiyhttiön osavuosikatsauksessa.

Tuotevalikoimaan kuuluivat MasterCard Gold-luottokortit, sekä Aktia Wallet maksutarrat. Edustajamme tarjosivat etuja opiskelijoille kaikissa Etelä-Suomen johtavimmissa kampuksissa ja opiskelijoiden kohtaamispaikoissa.

FRESKA

Rakensimme siivouspalveluita tarjoavalle yhtiölle Pääkaupunkiseudulle, Turkuun, sekä Tampereelle kokonaan uuden myyntikanavan. Teimme myyntiä ovelta ovelle, feissaten, myyntipyörillä, sekä ständeillä.

Tehtävänämme oli tehdä siivouspalvelun tilaamisesta mahdollisimman helppoa ja olimmekin yhdessä muuttamassa koko siivousalaa modernimpaan suuntaan.

SANNAN RUOKAKASSI

Asiakkaamme Sannan Ruokakassi on osa suurempaa Pohjoismaista konsernia. Olimme yrityksen alkutaipaleesta saakka rakentamassa uutta kanavaa ruokakassien myynnin tehostamiseen.

Luvut olivat erittäin mairittelevia ja yhdessä Sannan Ruokakassin kanssa kehittelimme digitaaliset myynnin seurantajärjestelmät, sekä tilausportaalin yhtiölle.