Kerrostalo yhtiömyyjä | GlobalConnect Valokuituprojekti

Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa, KuopioEtsimme motivoituneita ja kokeneita yhtiömyyjiä GlobalConnectin projektiin Pääkaupunkiseudulle, Ouluun ja Kuopioon. Jos haluat olla osa nopeasti kasvavaa alaa ja auttaa kehittämään kerrostalojen tietoliikenneratkaisuja, tämä on tilaisuutesi. Hae paikkaa ja tee vaikutus yhdessä kansainvälisen kumppanimme kanssa!

Työnkuva ja perustiedot: Kerrostalo yhtiömyyjänä keskityt pääasiassa asiakaskohtaamisiin, luoden luottamuksellisia suhteita taloyhtiöiden hallitusten ja asukkaiden kanssa. Kohteina on isommat kerrostalot ja vastuualueesi on koko kaupungin kohteet valituilta alueilta. Tehtäviisi kuuluu itsenäinen myyntityön suunnittelu ja toteutus, mukaan lukien myyntiprosessin hallinta alusta loppuun. Vastuullasi on suunnitella ja myydä taloyhtiöille räätälöityjä valokuituratkaisuja, jotka vastaavat kunkin taloyhtiön ainutlaatuisia tarpeita. Työssäsi saatat toisinaan työskennellä etäisillä myyntialueilla, jolloin huolehdimme mm. majoitusten järjestämisestä puolestasi.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tarjoamme kilometrikorvaukset oman auton käytöstä.

Työaika: Töitä tehdään 37,5 tuntia viikossa joustavasti. Sinä päätät, milloin työskentelet. On kuitenkin hyvä huomioida, että vaikka työaikasi on joustava, se määräytyy asiakkaidemme saatavuuden mukaan. Pääsääntöisesti työajat sijoittuvat arkipäiville, mutta tarjoamme mahdollisuuden työskennellä tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Hakuaika ja aloitus: Avoinna olevat paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, kuitenkin viimeistään 28.2.24 mennessä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja solmitaan Nordic Sales Crew:n kanssa. Aloitus tässä tehtävässä on joustava, mukautuen valitun henkilön tarpeisiin ja aikatauluihin.

Palkka: Kiinteä pohjapalkka 2500 € kuukaudessa + provisio. Provisio maksetaan palkan päälle jo ensimmäisestä kaupasta lähtien. Ei palkkakattoa.

’’GlobalConnect on yksi Pohjois-Euroopan johtavia teknologian ja tietoliikenteen tarjoajia. Valokuitumarkkina on Suomessa räjähdysmäisessä kasvussa ja myytävä tuote on markkinoiden parhaita. Tämä on täydellinen mahdollisuus sinulle, joka haluat olla mukana laajentamassa tätä kansainvälistä brändiä Suomeen ja rakentaa uraasi yhtiömyynnin parissa.’’

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme kokenutta ammattilaista, joka omaa vankan kokemuksen myynnistä. Katsomme eduksi hakijaa, joka on toiminut asunto-osakeyhtiöiden kanssa, tuntee taloyhtiöiden toimintatavat hyvin, ja joka on ollut tekemisissä isännöitsijöiden tai toiminut isännöintitoimistojen kanssa. Lisäksi arvostamme sinua, joka on oma-aloitteinen ja pystyy itsenäiseen päätöksentekoon, hallitsee oman myyntiprosessinsa ja tarkkailee sen etenemistä sekä aktiivisesti hakee potentiaalisia asiakkaita omalta alueeltaan.

Tärkeintä meille on, että sinulla on vahva kunnianhimo menestyä yhtiömyyjänä sekä aito halu tarjota asiakkaille laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja arjen haasteisiin. Tarjoamme koulutusmahdollisuuksia, joissa voit kehittää ammattitaitoasi vuosien kokemuksen omaavien asiantuntijoiden ohjauksessa.

Ota kontakti ja klousaa itsesi mukaan:

Whatsapp: Perinteisen hakemuksen ja CV:n sijaan voit laittaa avoimen hakemuksen ääni- tai videomuodossa. Voit siis hakea näppärästi myös Whatsapp:n kautta laittamalla meille viestiä numeroon 04578312134.

”Hae nyt” -painike: Kerro itsestäsi vastaamalla muutamaan kysymykseen. Halutessasi voit liittää mukaan CV:n ja/tai suositukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoijamme Kaarlo Suojasto, joten jos sinulla on kysyttävää, soita tai laita viesti vastaavalle rekrytoijalle Kaarlo Suojastolle puh. 04578312134.

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg