Markkinatutkija GlobalConnect tiimiin

Sijainti: Helsinki, Tampere, OuluNordic Sales Crew on Suomen johtava myynnin ulkoistaja. Haemme GlobalConnectin kasvavaan konseptiin lisää markkinatutkijoita! Haluaisitko sinä olla osana tätä kasvutarinaa ja lunastaa paikkasi verkkoratkaisuja tarjoavan kansainvälisen kumppanimme parissa?

GlobalConnect on yksi Pohjois-Euroopan johtavia teknologian ja tietoliikenteen tarjoajia. Valokuitumarkkina on Suomessa räjähdysmäisessä kasvussa ja myytävä tuote on markkinoiden parhaita. Tämä on täydellinen mahdollisuus sinulle, joka haluat olla mukana laajentamassa tätä kansainvälistä brändiä Suomeen.

Työnkuva ja perustiedot: Työsi koostuu pääosin markkinatutkimuksen tekemisestä puhelimitse. Soitat kuluttajille ympäri Suomen ja kartoitat heidän nykyistä tilannettaan koskien verkkoratkaisuja. Tavoitteesi on tukea GlobalConnect
myyntitiimejämme myyntiä, myyntialueiden suunnittelun avulla.

Palkka: 14€ / tunti

Aloitus ja työn kesto: Paikkoja täytetään heti sopivien kandidaattien löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Työaika: Työtä tehdään arkisin toimistoaikoihin, mutta työaikoja on mahdollista suunnitella esimerkiksi sopiviksi opintojen oheen. Toivomme, että pystyt työskentelemään vähintään 30 tuntia viikossa. Myös osittainen etätyöskentely on tässä tehtävässä mahdollista.

Paikkakunta: Työtä voit tehdä Tampereella, Oulussa tai Helsingissä yrityksemme toimitiloissa.
 
Mitä odotamme sinulta? Tärkeintä on, että sinulta löytyy kunnianhimoa ja asennetta kehittyä markkinatutkijana sekä aitoa halua löytää parhaat myyntialueet myyntitiimeillemme. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta toivomme että omaat periksiantamattoman asenteen työntekoa kohtaan.

Ota kontakti ja klousaa itsesi mukaan:

Whatsapp: Perinteisen hakemuksen ja CV:n sijaan voit laittaa avoimen hakemuksen ääni- tai videomuodossa. Voit siis hakea näppärästi myös Whatsapp:n kautta laittamalla meille viestiä numeroon 04578312134.

”Hae nyt” -painike: Kerro itsestäsi vastaamalla muutamaan kysymykseen. Halutessasi voit liittää mukaan CV:n ja/tai suositukset.

Paikkoja täytetään heti työhön sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ota yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoijamme Kaarlo Suojasto, joten jos sinulla on kysyttävää, soita tai laita viesti Kaarlo Suojastolle puh. 04578312134.

 

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg