Siirry sisältöön
Myyjä – Helsingin Sanomat

Myyjä – Helsingin Sanomat

Sijainti: Tampere, Oulu, Turku

Kasvotusten myynti on dynaamista ja vuorovaikutteista työtä, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa merkityksellisiä kohtaamisia asiakkaiden kanssa päivittäin. Kasvotusten tapahtuva myynti edustaa myynnin huippuosaamista, sillä myyjä ja asiakas kohtaavat toisensa henkilökohtaisesti, ja molempien persoona sekä läsnäolo vaikuttavat ratkaisevasti kaupankäynnin onnistumiseen.

Tämä työ tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia jatkuvasti. Jokainen kohtaaminen on tilaisuus reflektoida ja kehittää taitojasi entisestään. Me Nordic Sales Crewlla näemme kasvotusten myynnin ennen kaikkea mahdollisuutena rakentaa kestäviä asiakassuhteita, jotka perustuvat luottamukseen ja rehellisyyteen. Siksi roolissamme korostuu aitous, positiivisuus ja kyky kuunnella asiakkaitamme.

Kasvotusten myynti on vaativaa, mutta palkitsevaa. Se edellyttää taitoa kuunnella asiakkaiden tarpeita ja asettua heidän asemaansa. Ammattimainen vuorovaikutus luo arvokkaita asiakassuhteita ja menestystä tässä myyntityössä.

Panostamme työntekijöidemme henkilökohtaiseen kasvuun sekä kehittymiseen. Tarjoamme perehdytyksen ja koulutuksen, joiden avulla voit kehittää myyntitaitojasi ja edetä urallasi. Lisäksi meillä on mahdollisuus edetä vastuullisempiin tehtäviin aina tiiminvetäjäksi asti.

Liity joukkoomme ja ota vastaan haaste myyntityössä, joka on täynnä mahdollisuuksia, inspiraatiota ja onnistumisen hetkiä Sanoman tuotteiden parissa.

Työ: Kasvotusten tapahtuvaa ständi-, tapahtuma- ja messumyyntiä   

Missä: Pk-seutu, Tampere, Oulu ja Pori.

Aloitus: Paikkoja täytetään heti sopivien kandidaattien löydyttyä.

Työajat: Ma-Su 4-6 vuoroa viikossa, klo 9-21 välillä. Aamu-, väli- ja iltavuoroja.

Palkkamalli: Takuupalkka + provisio. Omalla tekemisellä pääset vaikuttamaan tilipussisi suuruuteen. Heikompina hetkinä turvanasi toimii aina takuupalkka 10€/h.Mikäli tämä kuulosti sinun paikalta, jätä viipymättä hakemus Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian ja palkkaamme heti sopivien Crewiläisten löydyttyä 😎

Ohituskaista työhaastatteluun? Voit myös laittaa avoimen hakemuksen ääni- tai videomuodossa, WhatsAppissa numeroon 045 783 12134.

Mikäli sinulla jäi kysyttävää, saat lisätietoja Kaarlo Suojastolta tai Matilda Peuranheimolta. Tavoitat heidät puhelimitse:Kaarlo Suojasto 045 783 12134 tai Matilda Peuranheimo 045 783 490 84.Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen kaarlo.suojasto@nordicsalescrew.com tai matilda.peuranheimo@nordicsalescrew.com