Siirry sisältöön
Myyjä hyväntekeväisyyteen | Yhteistyössä Face2face Creativesin kanssa

Myyjä hyväntekeväisyyteen | Yhteistyössä Face2face Creativesin kanssa

Face2face Creatives Finland ja Nordic Sales Crew etsivät yhteistyössä motivoituneita ja innostuneita myyjiä liittymään tsemppaavaan Face2face -tiimiin. Etsimme henkilöitä, jotka haluavat kasvaa kanssamme, tehdä merkityksellistä työtä ja samalla kehittyä myynnin ammattilaisena.Työpäiväsi koostuu kuluttaja asiakkaiden kanssa työskentelystä. Tapaat aktiivisesti asiakkaita erilaisissa markkinapaikoissa, kuten ostoskeskuksissa, kaduilla ja toreilla. Työsi on enemmän kuin vain myyntityötä – se on mahdollisuus parantaa maailmaa yksi myynti kerrallaan. Olet se, joka muuttaa elämiä ja mahdollistaa paremman huomisen niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Tiimissämme et ole koskaan yksin. Ympärilläsi on nuorekas ja sosiaalinen työympäristö, joka tukee ja innostaa. Tarjoamme päivittäistä valmennusta, joka auttaa sinua kasvamaan ja kehittymään myynnin ammattilaisena. Yhdessä luomme muutosta ja teemme maailmasta paremman paikan jokaisen myynnin kautta. 

Face2face Creatives on kansainvälinen mainostoimisto, joka yhdistää designin, teknologian ja myynnin. Olemme kansainvälinen yritys ja meillä on toimintaa useassa eri maassa ympäri Eurooppaa. Suomessa olemme huikeassa kasvuvauhdissa, joten sinulla on mahdollisuus luoda omannäköinen urapolkusi meillä. Tarjoamme kasvotusten tapahtuvaa myyntityötä kansainvälisten brändien parissa.

Odotamme sinulta:📈 Kehittymishalua ja tavoitteellisuutta💥 Halua olla osana innokasta ja energistä tiimiä🤝 Vastuullista otetta työhösi👨‍👩‍👧‍👦 Taitoa työskennellä erilaisten ihmisten kanssa😋 Rohkeutta pitää myös hauskaa töissä, sillä emme ota työtä liian vakavasti⏰ Mahdollisuutta työskennellä arkisin, 5 päivää viikossa, klo.10–16💬Sujuvaa suomen kielen taitoa⛔️ Täysi-ikäisyyttäTarjoamme sinulle: 🤓 Kattavan teoreettisen ja käytännön perehdytyksen🚀 Mahdollisuuden rakentaa urapolkua jatkuvalla valmennuksella📝 Päivittäistä palautetta ja seurantaa kehittymisesi tueksi🧑🏻‍🎓 Osaamista esim. luottamuksen rakentamiseen ja vuorovaikutustaitoihin👯 Sosiaalisen työn ja työkaverit, jotka eivät jätä sinua yksin🎉 Erilaiset tiimiaktiviteetit ja afterworkit💸 Kilpailukykyisen palkan (pohjapalkka + provisio + bonukset) ja hyvät työedutMikäli tämä kuulosti sinusta hyvältä, lähetä hakemus linkistä, vaikka ilman CV:tä!

Odotamme innolla hakemustasi ja mikäli sinua mietityttää jokin asia, voit aina soittaa tai laittaa sähköpostia Face2face Creativesin rekrytoijalle, Claudia Veikkolalle 050 543 7621 /cve@face2facecreatives.com