Siirry sisältöön
Nordic Sales Crew – Avoin hakemus

Nordic Sales Crew – Avoin hakemus

Sijainti: Oulu, Tampere, Turku

Oletko kiinnostunut liittymään Nordic Sales Crew:n huipputiimiin?   Nordic Sales Crew on arvostettu työnantaja kaupallisella alalla ja teemme maanlaajuista myyntiä rakkaudesta lajiin. Toimimme B2C-markkinoilla ja kasvumme on ollut erittäin vauhdikasta. Meillä työskennellessä mikään työpäivä ei ole samanlainen ja tekemistä taatusti riittää!  Nordic Sales Crew:lla voit työskennellä erilaisissa tehtävissä, kuten myynnissä, toimiston tehtävissä tai Team Leaderina. 

Myyjä

Myyjänä voit toimia ständi-, tapahtuma-, messu-, tai ovimyynnissä. Toimimme tällä hetkellä PK-seudulla, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. 

Haemme myyjiä seuraaviin asiakkuuksiin: 

- Sanoma

- GlobalConnect

- Fortum

Käy katsomassa avoimet työpaikat täältä tai täytä tästä avoin hakemus.  

Team LeaderTeam Leaderin työnkuvaan kuuluu myynnin lisäksi muun muassa tiimin johtaminen, tavoitteiden asettaminen, myyjien kouluttaminen, myyntiseurannan täyttäminen sekä työvuorolistojen laadinta. Voit myös hakea Team Leaderin paikkaa avoimella hakemuksella tai käydä kurkkaamassa avoimet työpaikat Team Leaderin tehtäviin täältäToimistoToimistollamme voit taas toimia muun muassa HR-, Management- tai Marketing Traineen tehtävissä. Täytä avoin hakemus tai katso toimiston avoimet työpaikat täältä.  

Jos sinulla herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme! Tavoitat meidät numerosta: 04578312134.