Siirry sisältöön
Sähkömyyjä – Nordic Sales Crew

Sähkömyyjä – Nordic Sales Crew

Sijainti:

Meillä sinulla on mahdollisuus toimia yrittäjänä kumppaneidemme kautta, sähkönmyynnin parissa pääkaupunkiseudulla. Sähkömyyjänä myyt sähkösopimuksia asiakkaille ständillä tai puhelimitse. 

Tarjoamme yrittäjillemme parhaan mahdollisen tuen ja ympäristön yrittäjyyden tiellä tai yrittäjänä kasvamiseen. Työkaverit ja kouluttajat ovat aina tukenasi yrittäjyyden matkallasi. Kilpailuhenkinen työympäristömme kannustaa sinua antamaan joka päivä parhaan panoksesi. Yrittäjyys mahdollistaa sinulle myös suuremmat provisiot. Mitä odotamme yrittäjiltämme?

Tärkeintä on, että sinulta löytyy vahva kunnianhimo ja motivaatio kehittyä myynnin ammattilaisena sekä aitoa halua tarjota asiakkaille korkealaatuista tuotetta ja avustusta arjen haasteiden ratkaisemisessa. Vastuun kantaminen on meille tärkeää, ja myös tässä tehtävässä tulet tarvitsemaan sitä. Taito johtaa itseään yrittäjätiimissä on olennainen, sillä lopulta olet itse vastuussa tuloksestasi.

Myyntikokemus on suuri etu, mutta se ei ole välttämättömyys. Myyntikokemuksen kerryttäminen myös muiden projektiemme parissa on täysin mahdollista.

Ota kontakti ja klousaa itsesi mukaan:

Whatsapp: Perinteisen hakemuksen ja CV:n sijaan voit laittaa avoimen hakemuksen ääni- tai videomuodossa. Voit siis hakea näppärästi myös WhatsApp:n kautta, laittamalla meille viestiä numeroon 04578349084.

"Hae nyt" -painike: Kerro itsestäsi vastaamalla muutamaan kysymykseen. Halutessasi voit liittää mukaan CV:n ja/tai suositukset.

Mikäli sinulla jäi kysyttävää, saat lisätietoja Kaarlo Suojastolta tai Matilda Peuranheimolta. Tavoitat heidät puhelimitse:

Kaarlo Suojasto 045 783 12134 tai Matilda Peuranheimo 045 783 490 84.Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen kaarlo.suojasto@nordicsalescrew.com tai matilda.peuranheimo@nordicsalescrew.com