Siirry sisältöön
Yhtiömyyjä GlobalConnect valokuituprojektiin

Yhtiömyyjä GlobalConnect valokuituprojektiin

Nordic Sales Crew on Suomen johtava myynnin ulkoistaja. Haemme GlobalConnectin kasvavaan konseptiin nyt yhtiömyyjiä! Haluaisitko sinä olla osana tätä kasvutarinaa ja lunastaa paikkasi verkkoratkaisuja tarjoavan kansainvälisen kumppanimme parissa?

GlobalConnect on yksi Pohjois-Euroopan johtavia teknologian ja tietoliikenteen tarjoajia. Valokuitumarkkina on Suomessa räjähdysmäisessä kasvussa ja myytävä tuote on markkinoiden parhaita. Tämä on täydellinen mahdollisuus sinulle, joka haluat olla mukana laajentamassa tätä kansainvälistä brändiä Suomeen ja rakentaa uraasi yhtiömyynnin parissa.

Työnkuva ja perustiedot: Työnkuvasi muodostuu monipuolisista asiakaskohtaamisista ja tehtäväsi on edistää valokuidun myyntiä taloyhtiöille. Päivittäin luot asiakassuhteita ja huolehdit itsenäisesti omasta myyntialueestasi. Kontaktin asiakkaaseen luot itsenäisesti paikan päällä ja puhelimitse. Olet vastuussa myyntiprosessin läpiviennistä alusta loppuun, joka antaa sinulle vastuuta ja vapautta omassa työssäsi.

Palkkaamme yhtiömyyjiä Ouluun, Kuopioon ja Etelä-Suomen alueelle. Työajat sijoittuvat arkipäiviin, joten viikonloput pystyt halutessasi pitämään vapaana. Työtunteja viikossa kertyy kuitenkin 37,5.

Paikkakunta: Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta työsi suoritat kentällä Etelä-Suomen, Oulun tai Kuopion myyntialueilla. Myyntialueita saattaa myös olla pidemmän matkan päässä, mutta silloin kustannamme matkat ja majoitukset puolestasi.

Aloitus ja työn kesto: Paikkoja täytetään heti sopivien kandidaattien löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja solmitaan Nordic Sales Crew:n kanssa.

Työaika: Työ on täysipäiväinen. Olet oman työsi herra, joten voit vaikuttaa aikoihin, joina työskentelet. Työaikasi on kuitenkin sidottu siihen milloin asiakkaasi on tavoitettavissa.

Palkka: Kiinteä pohjapalkka 2000 € kuukaudessa + provisio. Provisio maksetaan palkan päälle jo ensimmäisestä kaupasta lähtien. Ei palkkakattoa. 

Muuta: Työtä tehdään laajalla alueella ja omasta autosta on varmasti iloa. Tiimillä tulee kuitenkin olemaan käytössä myös yhteisiä autoja, joten oma auto ei ole välttämätön. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvaukset.

Mitä odotamme sinulta?

Tärkeintä on, että sinulta löytyy kunnianhimoa ja asennetta kehittyä myyjänä sekä aitoa halua tarjota asiakkaille laadukasta tuotetta ja apua arjen ratkaisuihin. Myyntikokemus ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan eduksi. Tarjoamme laadukkaat koulutukset vuosien ammattitaidolla, olit sitten jo alalla meritoitunut ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden lupaus.

Ota kontakti ja klousaa itsesi mukaan:

Whatsapp: Perinteisen hakemuksen ja CV:n sijaan voit laittaa avoimen hakemuksen ääni- tai videomuodossa. Voit siis hakea näppärästi myös Whatsapp:n kautta laittamalla meille viestiä numeroon 04578312134.

"Hae nyt" -painike: Kerro itsestäsi vastaamalla muutamaan kysymykseen. Halutessasi voit liittää mukaan CV:n ja/tai suositukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoijamme Kaarlo Suojasto, joten jos sinulla on kysyttävää, soita tai laita viesti vastaavalle rekrytoijalle Kaarlo Suojastolle puh. 04578312134.