Siirry sisältöön
Yrittäjiä Sanoman myyntitiimiin

Yrittäjiä Sanoman myyntitiimiin

Sijainti: Tampere, Oulu, Turku

Me Nordic Sales Crew:lla olemme Suomen kovin sekä kasvuvoimaisin myyntitoimisto, joka rakastaa myyntiä ja yrittäjyyttä. Mikäli olet valmis ottamaan vastuuta omasta menestyksestäsi ja panostamaan siihen täysillä, meillä on juuri sinulle sopiva paikka!

Miksi valita yrittäjyys meillä?

Täällä sinulla on mahdollisuus edustaa kategoriansa ehdotonta huippua: Helsingin Sanomia, tuttavallisemmin Hesaria. Hesari on arvostettu laatulehti ja huippulaadukkaan journalistisen työn edelläkävijä. Meidän tehtävämme on välittää lukijoille kaikki olennainen maailmalta, läheltä ja kaukaa.

Yrittäjätiimissämme tehtävänäsi on välittää koteihin tilattavaa painettua Hesaria sekä digitaalista Hesaria, jotka tarjoavat lukijoille päivittäin tuoreita uutisia ja puheenaiheita.

Tarjoamme yrittäjillemme parhaan mahdollisen tuen ja ympäristön yrittäjyyden tiellä tai yrittäjänä kasvamiseen. Työkaverit ja kouluttajat ovat aina tukenasi yrittäjyyden matkallasi. Kilpailuhenkinen työympäristömme kannustaa sinua antamaan joka päivä parhaan panoksesi.

Meidän ainutlaatuisen konseptimme avulla mahdollistamme sinulle Suomen parhaimmat myyntipaikat. Lisäksi tarjoamme koulutuksia vuosien ammattitaidolla, oli kyseessä sitten jo alalla ansioitunut ammattilainen tai uransa alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden tekijä.

Yrittäjänä sinulla on joustavuutta työaikataulun ja rutiinien suhteen, jotta voit sovittaa ne tarpeidesi mukaan.

Mitä odotamme yrittäjiltämme?

Tärkeintä on, että sinulta löytyy vahva kunnianhimo ja motivaatio kehittyä myynnin ammattilaisena sekä aitoa halua tarjota asiakkaille korkealaatuista tuotetta ja avustusta arjen haasteiden ratkaisemisessa. Vastuun kantaminen on meille tärkeää, ja myös tässä tehtävässä tulet tarvitsemaan sitä. Taito johtaa itseään yrittäjätiimissä on olennainen, sillä lopulta olet itse vastuussa tuloksestasi.

Myyntikokemus on suuri etu, mutta se ei ole välttämättömyys. Myyntikokemuksen kerryttäminen myös muiden projektiemme parissa on täysin mahdollista.

Ota kontakti ja klousaa itsesi mukaan:

Whatsapp: Perinteisen hakemuksen ja CV:n sijaan voit laittaa avoimen hakemuksen ääni- tai videomuodossa. Voit siis hakea näppärästi myös WhatsApp:n kautta, laittamalla meille viestiä numeroon 04578349084.

"Hae nyt" -painike: Kerro itsestäsi vastaamalla muutamaan kysymykseen. Halutessasi voit liittää mukaan CV:n ja/tai suositukset.

Paikkoja täytetään heti sopivien löydyttyä, joten ota yhteyttä! Jos sinulla on kysyttävää, soita tai laita viesti Matilda Peuranheimolle puh. 04578349084.