KESÄTYÖ PK-SEUTU

Haussa kesätyö paikassa pääkaupunkiseutu?

Nordic Sales Crew on koko Suomen johtavin toimija FACE2FACE-myynnin parissa. Myyjämme edustavat Suomen arvostetuimpia brändejä kaikkein vilkkaimmilla myyntipaikoilla. Jos paikkakuntasi on pääkaupunkiseutu ja haussa kesätyö, käänny puoleemme. 

Tarjoamme kesätöitä, osa-aikaisia töitä ja täysipäiväisiä töitä nykyisille ja tuleville myynnin ammattilaisille.

Myyjämme toimivat ostoskeskuksissa, tapahtumissa, asiakkaiden kodeissa, sekä liikkuvasti siellä missä asiakasvirrat ovat kaikkein vilkkaimpia.

Mikäli etsit kokoaikaista ja osa-aikaista työtä Pääkaupunkiseudulta, kannattaa sinun ehdottomasti hakea mukaan. Myyntityö sopii erinomaisesti sinulle, joka toivot joustavuutta työaikoihin, tai täysipäiväistä työtä, hyvää palkkaa, sekä motivoivan työympäristön.

NSC toimistoa

Taitavaa työntekijää

Edellinen tilikausi €

Enployer NPS

SIELLÄ MISSÄ

ASIAKKAATKIN

 

TÄSSÄ KOLME SYYTÄ HAKEA KESÄTÖIHIN

Palkka. Voit omalla ahkeralla tekemiselläsi vaikuttaa palkkaasi. Mitä enemmän myyt, sitä enemmän tienaat. Meillä on kuitenkin aina takuupalkka turvanasi.

Monipuolinen myynti. Katsotaan sopiiko WWF, Sanoma, Telia, vai Nordic Green Energy sinulle parhaiten ja onko sinun vahvuuksillesi FACE2FACE-myynti, DOOR2DOOR-myynti, vai ständimyynti kaikkein suotuisin.

Tulevaisuus. Jäitkö sitten meille, tai etenet vaikka kesätöiden jälkeen jonnekin muualle. Voit olla varma, että oppimistasi taidoista on urallasi hyötyä. Tarjoamme alan parhaan koulutuksen ja arvokkaimmat brändit edustettavaksi.

Minkälainen on työpäivä Nordic Sales Crew:lla Pääkaupunkiseudulla?

Vuorosi alkaa jossain Pääkaupunkiseudun vilkkaimmista myyntipaikoista. Saattaa myös olla, että olette tiimisi kanssa reissussa jossain päin Suomea.

Vuoron aikana asiakkaita kohdataan ostoskeskuksissa, liikkuvasti ympäri kaupunkia ja myyntipyörillä, sekä heidän kodeissaan. Teet vuoron aikana myyntiä kollegoidesi kanssa. Työntekijämme omaavat kovan kilpailuvietin, valmistaudu siis antamaan aina parhaasi.

Tarjoamme myyntityön avoimia työpaikkoja Oulussa, Pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja liikkuvana ympäri Suomea.

 

Miksi Nordic Sales Crew on hyvä työnantaja?

Meillä edustat Suomen arvostetuimpia brändejä. Tarjoamme kiinnostavia urapolkuja yrityksemme sisällä ja mahdollistamme sinulle valoisan tulvaisuuden myös sen ulkopuolella.

Koulutus, palkkaus, motivaatio ja yhteisöllisyys tulevat mieleen, kun puhutaan Nordic Sales Crew:sta. Alan keskivertoon verraten meillä halutaan suurella prosentilla työskennellä pitkään. Meillä on korkea työtyytyväisyys ja jopa kolmasosa palkkaamistamme henkilöistä tulee kavereiden suosittelemana. Meitä taidetaan siis suositella avoimesti myös kavereille.

Miksi kesällä myyjäksi?

Yksi syy hakea kesäksi myymään on erinomainen palkkaus. Kesätyöntekijät, täysipäiväiset ja osa-aikaiset myyjät kaikki omaavat mahdollisuuden tienata merkittävästi. Meillä palkkaasi vaikuttaa tekemisen taso, ei aiempi kokemuksesi.

Me koulutamme sinusta myynnin ammattilaisen. Sinun ei siis tarvitse olla jo valmiiksi ammattimyyjä meille päästäksesi. Toki, aikaisemmasta kokemuksesta on hyötyä ja jos olet jo ammattimyyjä, me pidämme huolen, että taitosi karttuvat vielä entuudestaan. 

Paljon palkka on Nordic Sales Crew:lla?

Meillä pääset itse päättämään palkkasi. Keskimäärin meillä ansaitaan kesätyöntekijöiden, osa-aikaisten ja täysipäiväisten kesken noin 15 euroa tunnissa. Minimipalkkamme on 10 euroa tunnissa, joten sen alle et tule koskaan jäämään.

Miten pääsen töihin?

Hakemuksen voit jättää klikkaamalla HAE NYT nappia.

Toimiston numeroon voi soittaa ja laittaa Whatsappiin viestiä!
045 787 179 33

Saat meidän kiinni myös Instagramista ja Facebookista. Sähköpostimme on info@nordicsalescrew.com.

ASIAKKAITAMME

Helsinki

Lindströmin talo,

Lautatarhankatu 6,

00580 Helsinki