KESÄTYÖ TAMPERE

KESÄTYÖ, KUKAT, TAMPERE JA KÄRPÄSET

Suomen johtava FACE2FACE-toimija Nordic Sales Crew operoi Tampereen lisäksi myös Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Löydät edustajamme työskentelemässä Tampereen parhailla myyntipaikoilla. Tampere ja kesätyö, siinä vasta combo. Meillä pääset kesätyöntekijänä ja täysipäiväisenä työntekijänä myymään esimerkiksi Sanomaa ja GlobalConnectia. 

Edustajamme kohtaavat asiakkaita ostoskeskuksissa, tapahtumissa, asiakkaiden kodeissa, sekä liikkuvasti siellä missä asiakasvirrat ovat kaikkein vilkkaimpia. Jos haussa on kesätyö ja kotipaikkasi on Tampere, we got you!

Olit sitten kesätyöntekijä, osa-aikainen työntekijä, tai täysipäiväinen myyjä, meillä kaikki saavat Suomen parasta koulutusta. Parhaat brändit, paras valmennus, sekä parhaat kollegat auttavat sinua yltämään tavoitteisiisi, joiden olemassaolosta et vielä edes tiennyt.

 

NSC toimistoa

Meitä nyt on

Edellinen tilikausi €

eNPS-lukumme

SIELLÄ MISSÄ

ASIAKKAATKIN

 

MIKSI KESÄTYÖ TAMPEREELLA?

Myyntityön palkkaus on erittäin kannustava. Mitä enemmän myyt, sitä enemmän tienaat. Meillä kuitenkin turvaamme kaikille takuupalkan, jos myynti on jonain kuukausina haastavampaa. Tavoite on kuitenkin se, että tilipussisi saadaan mahdollisimman turvoksiin.

Olit sitten kesätyöntekijä, osa-aikainen ja täysipäiväinen työntekijä, neuvottelutaitojen oppiminen on tärkeää menestymisen kannalta. Syy miksi moni johtaja on aloittaa myyntityöstä on se, että se opettaa tärkeitä liike-elämän taitoja. Sosiaaliset taidot, itsevarmuus ja periksi antamattomuus ovat ominaisuuksia, joita menestyjältä vaaditaan. Nämä voit oppia meillä.

Haluamme saadaan parhaan hyödyn irti vahvuuksistasi, jotta saamme maksimoitua palkkasi. Katsotaan yhdessä sopiiko WWF, Sanoma, Telia, vai Nordic Green Energy sinulle parhaiten ja onko sinun vahvuuksillesi FACE2FACE-, DOOR2DOOR- vai ständimyynti kaikkein suotuisin.

Minkälaista työ Nordic Sales Crew:lla on?

Työpäivä alkaa joko aamu, tai iltavuorolla. Myyntipiste sijaitsee siellä missä potentiaaliset asiakkaat liikkuvat. Näitä ovat ostoskeskukset, messut, tapahtumat, kadut, kaupunginkeskustat, tai jopa risteilyalukset. Tampereella myyntityötä tehdään juuri siellä missä ihmiset liikkuvat.


Työpäivä kestää 6-8 tuntia ja vuoroja sinulla on viikossa yleensä 3-6. Riippuen siitä oletko kesätyöntekijä, osa-aikainen vai täysipäiväinen.


Tarjoamme myyntityön avoimia työpaikkoja koko Suomessa. Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Oulussa, Turussa ja Helsingissä.

Onko Nordic Sales Crew hyvä työnantaja?

Teettämämme tutkimuksen mukaan, alan keskivertoon verraten meillä halutaan suurella prosentilla rakentaa pitkiä uria. ENPS lukemamme on erittäin korkea ja moni suositteleekin meitä ystävillensä työnantajana. Jopa kolmasosa työntekijöistämme palkataan kaverin suosittelemana.

Parhaiten saat kuitenkin tietää olemalla rohkeasti meihin yhteydessä ja kysymällä lisää.

Miksi hakea kesäksi myymään?

Moni kesätyöntekijöistämme jatkaa positiossaan myös syksyllä. Haluamme joustavasti tarjota osa-aikaisia mahdollisuuksia myös esimerkiksi opintojen ohelle.

Missään kesätyössä et omaa niin hyvää potentiaalia tienata kuin myyntityössä. Pääset itse vaikuttamaan ansioosi.

Miksi siis ei?

Palkka Nordic Sales Crew:lla?

Meillä keskituntiansio on 15euroa ja minimissää tienaat 10 euroa tunnissa. Parhaat tienaavat huomattavasti enemmän. Ota itse siis selvää.

Miten pääsen hommiin?

Kannattaa aina hakea.  

Hakemuksen voit jättää klikkaamalla HAE NYT nappia.

Toimiston numeroon voi soittaa ja laittaa Whatsappiin viestiä! 
045 787 179 33

Saat meidän kiinni myös Instagramista ja Facebookista. Sähköpostimme on info@nordicsalescrew.com.

ASIAKKAITAMME

TAMPERE

Technopolis Yliopistonrinne,

Kalevankatu 2,

33100 Tampere