KESÄTYÖ TURKU

KESÄTYÖ TURKU!

Turussa on vain yksi FACE2FACE-myynnin sheriffi, Nordic Sales Crew. Olemme Suomen johtavin toimija alalla. Aurajoen varrelta voit bongata meidät edustamassa Sanomaa ja World Visionia. Ei ole siis parempaa yhdistelmää kuin kesätyö ja Turku. Työntekijämme kohtaavat asiakkaita ostoskeskuksissa, tapahtumissa, asiakkaiden kodeissa, sekä liikkuvasti siellä missä asiakasvirrat ovat kaikkein vilkkaimpia.

Onko haussa siis kesätyö ja kotipaikkakunta Turku? Etenkin kesätyöntekijät arvostavat joustavia aikataulujamme. Meillä työskentelet Suomen parhaimpien ständimyyjien ympäröimänä, edustat parhaita brändejä ja saat alan parasta myyntikoulutusta.

Toimistoa Suomessa

Taitavaa työntekijää

Edellinen tilikausi €

Employer NPS

SIELLÄ MISSÄ

ASIAKKAATKIN

 

MIKSI HAKEA KESÄTÖIHIN TURKUUN?

Myyntityö opettaa neuvottelutaitoja, joista on alaa katsomatta aina hyötyä tulevaisuudessa. Päädyt sitten mille alalle tahansa, voit olla varma, että sosiaaliset taidot auttavat sinua. Tästä syystä moni miljonääri on aloittanut uransa myynnin parissa.

Palkka. Myyntityössä hyvästä tekemisestä palkitaan. Meillä voit itse myynnilläsi vaikuttaa palkkaasi. Siksi samoin kuin kilpaurheilussa, parhaat tienaavat eniten.

Hyödynnämme vahvuutesi, jotta saamme maksimoitua palkkasi. Katsotaan siis yhdessä mikä edustettava asiakas sopii sinulle parhaiten ja onko sinun vahvuuksillesi Face-to-face myynti, door-to-door-myynti, vai ständimyynti kaikkein suotuisin.

Miltä työpäivä Nordic Sales Crew:lla näyttää?

Työpäivä alkaa joko aamu, tai iltavuorolla. Myyntipiste sijaitsee siellä missä potentiaaliset asiakkaat liikkuvat. Näitä ovat ostoskeskukset, messut, tapahtumat, kadut, kaupunginkeskustat, tai jopa risteilyalukset.  Turussa myyntityötä tehdään juuri siellä missä ihmiset liikkuvat.

Työpäivä kestää 6-8 tuntia ja vuoroja sinulla on viikossa yleensä 3-6. Riippuen siitä oletko kesätyöntekijä, osa-aikainen vai täysipäiväinen.

Tarjoamme myyntityön avoimia työpaikkoja Oulussa, Pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja liikkuvana ympäri Suomea.

Miksi valita Nordic Sales Crew?

Meillä pääset edustamaan alan parhaita yhtiöitä. Meillä toimit edustajana Nordic Green Enregylle, Telialle, Sanomalle ja WWF:lle. Lisäksi tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan ja avaimet menestykseen tulvaisuudessa.

Yksi eduistamme on myös veloitukseton kuntosalijäsenyys työntekijöillemme.

Miksi valita tämä kesätyö Turussa?

Tässä työssä voit tienata yksinkertaisesti todella hyvin. Vaikka olisit Turussa kesätyöntekijä, osa-aikainen, tai täysipäiväinen voit olla varma, että ahkerasti työskennellessäsi pääset käsiksi erinomaisiin ansioihin.

Myynnin avulla voit kehittää tärkeitä taitoja liike-elämään. Sinun ei tarvitse olla valmis paketti, tai ammattimyyjä. Olemme valmiita kouluttamaan sinusta myynnin ammattilaisen.

Palkka Nordic Sales Crew:lla?

Meillä keskituntiansio on 15euroa ja minimissää tienaat 10 euroa tunnissa. Parhaat tienaavat huomattavasti enemmän.

Miten pääsen hommiin?

Kannattaa aina hakea.  

Hakemuksen voit jättää klikkaamalla HAE NYT nappia.

Toimiston numeroon voi soittaa ja laittaa Whatsappiin viestiä! 
045 787 179 33

Saat meidän kiinni myös Instagramista ja Facebookista. Sähköpostimme on info@nordicsalescrew.com.

ASIAKKAITAMME

Turku

DataCity,
Lemminkäisenkatu 14 A,
20520 Turku