Asiakkaidemme kertomaa

Olemme tehokas kumppani myynnin ulkoistukseen. Innokkaan ja asiantuntevan tiimimme kanssa on helppo ja miellyttävä työskennellä. Jos meidän sanamme ei vakuuta, lue asiakkaidemme arvioita kanssamme työskentelystä.

”Olemme enemmän kuin tyytyväisiä Nordic Sales Crew:n tuottamaan palveluun. Yhteistyö heidän kanssaan on alusta saakka ollut saumatonta ja sujuvaa. Myynnintekeminen on NSC:llä DNA:ssa ja se näkyy tuloksissa. Vahva Suositus!”

– Antti Manninen, Consumer Sales Manager, Nordic Green Energy Oy

Valtakunnallinen myyntiketju – sähkösopimuksia koko kansalle

Yhdessä Nordic Green Energyn kanssa olemme luomassa parempaa huomista. Asiakkaille tarjotaan ainoastaan uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä.

Teemme myyntiä ovelta ovelle, feissaten, myyntipyörillä, sekä ständeillä. Jokaisessa Suomen kaupungissa on henkilöitä joita kestävät ratkaisut kiinnostavat, joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tiimeillemme tehdä myyntiä kaikissa Suomen kolkissa.

Yhdessä asiakkaan kanssa etsitään aina edullisin ja paras mahdollinen ratkaisu tuoteperheestä.

“Nordic Sales crew hoitaa asiat ammattitaidolla ja kerralla maaliin! Suosittelen lämpimästä yhteistyötä!”

– Sebastian Heinrichs, Toimitusjohtaja, Freska Oy

Siivouspalvelu koko kansan saataville, yksi kohtaaminen kerrallaan: Case Freska

Rakensimme siivouspalveluita tarjoavalle yhtiölle Pääkaupunkiseudulle, Turkuun, sekä Tampereelle kokonaan uuden myyntikanavan. Teimme myyntiä ovelta ovelle, feissaten, myyntipyörillä, sekä ständeillä.

Tehtävänämme oli tehdä siivouspalvelun tilaamisesta mahdollisimman helppoa ja olimmekin yhdessä muuttamassa koko siivousalaa modernimpaan suuntaa.

“Nordic Sales Crewn kanssa on ollut helppo toimia. Tulokset puhuvat puolestaan, suosittelen erittäin lämpimästi!”

– Roope Luomala, Key Account Manager, Aktia Rahoitus Oy

Rahoitusyhtiön tehokas myynnin ulkoistaminen – kohtaamisia ständillä: Case Aktia

 

Aktia Rahoitus Oy:n kanssa teimme ständimyyntiä pääkaupunkiseudulla. Suomen suurimpiin pankkeihin lukeutuvan yhtiön kanssa yhteistyö oli mutkatonta ja sujuvaa. Onnistunut yhteistyö johti myös mainintaan koko Aktian pörssiyhttiön osavuosikatsauksessa.

Tuotevalikoimaan kuuluivat MasterCard Gold-luottokortit, sekä Aktia Wallet maksutarrat. Edustajamme tarjosivat etuja opiskelijoille kaikissa Etelä-Suomen johtavimmissa kampuksissa ja opiskelijoiden kohtaamispaikoissa. .

”Olemme työskennelleet Nordic Sales Crew:n kanssa vuodesta 2016 ja he ovat tehostaneet myyntiämme merkittävästi. Voin lämpimästi suositella heitä vastaaviin projekteihin.”

– Susanne Lindroos, Toimitusjohtaja, Sannan Ruokakassi

Sannan Ruokakassi

Sannan Ruokakassi on osa suurempaa Pohjoismaista konsernia. Olimme yrityksen alkutaipaleesta saakka rakentamassa uutta kanavaa ruokakassien myynnin tehostamiseen.

Luvut olivat erittäin mairittelevia ja yhdessä Sannan Ruokakassin kanssa kehittelimme digitaaliset myynnin seurantajärjestelmät, sekä tilausportaalin yhtiölle.

“Nordic Sales Crew on lisännyt meidän myyntiä roimasti. Tämän lisäksi olemme saaneet ovilta kullanarvoista palautetta, jota käytämme jatkuvaan tuotekehitykseen. Iso suositus!”

– Andreas Holmberg, Operations Manager, Epic Foods

Menestyksekästä ovelta ovelle myyntiä – Case Epic Foods

Nordic Sales Crew auttoi vauhdikkaasti kasvavaa Epic Foodsia lisäämään kuluttajien rajapinnan myyntiään. Perheiden arkea helpottava palvelu on sopinut hyvin myyjillemme, siksi Epic Foodsin myynti onkin kasvanut merkittävästi.

”Työskentely Nordic Sales Crew:n kanssa on mutkatonta ja toimivaa. Voin suositella lämpimästi!”

– Tom Lojander, Toimitusjohtaja, Investium Oy

Ennennäkemätön tapa sopia sijoitustapaamisia: Case Investium

Investium vertailee ja välittää asiakkailleen sopivimmat ratkaisut varallisuuden hankintaan tarkoin valituilta yhteistyökumppaneilta.

Nordic Sales Crew tehostaa yrityksen uusasiakashankintaa ja takaa positiivisen näkyvyyden Suomen suurimmissa ostoskeskuksissa.

Ulkoista myyntisi ammattilaisille

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen! Laitetaan myyntisi yhdessä kasvuun.