Management-tiimi etsii vahvistusta | Lue Stellan tarina ja hae mukaan!

Kävelin jäistä Unioninkatua pitkin joulukuussa 2018 Nordic Sales Crew:n toimistolle. Edessäni oli trainee -haastattelu, johon sain kutsun haettuani Management Trainee:ksi NSC:n työpaikkahakemuksen kautta. Muutama päivä haastattelun jälkeen sainkin lempi joululahjani, kun henkilöstöjohtaja soitti ja ilmoitti, että valinta on osunut minuun. 

Harjoittelu Nordic Sales Crew:lla

Tammikuu alkoi kahden viikon perehdytysjaksolla, jossa tutustuin työyhteisöön, erilaisiin käyttöjärjestelmiin ja tuleviin työtehtäviin minua edeltävän harjoittelijan ja esimieheni avustuksen kera. Muistiinpanovälineet olivat mukana lähes taukoamatta ja eniten käytetyt sanat olivat ”miksi” ja ”miten”. Pääsin käärimään hihat heti perehdytysjakson aikana ja huomasin saavani hyvinkin paljon vastuuta jo ensimmäisten viikkojen aikana. Osa työtehtävistä muovautuivat myös oman osaamiseni ja kiinnostukseni pohjalta, jolloin pääsin työstämään sellaisia työelämäntaitoja, joista olin erityisen kiinnostunut.

Työharjoitteluni omia tavoitteitani oli mm. oppia yritysmaailmasta, kehittää tietoteknisiä taitojani, sekä harjoittaa itseni johtamisen taitoja, kuten ajankäytön hallintaa ja kykyä asettaa asioita tärkeysjärjestykseen. Harjoitteluni aikana työtehtäväni koostuivat pääasiassa monipuolisista toimistotehtävistä kuten budjetin päivittämisestä, majoitus- ja matkajärjestelyistä, sisäisen viestinnän tuottamisesta, sekä työtarvikkeiden hallinnasta ja jakelusta. Tämän lisäksi pääsin mukaan lukuisiin projekteihin kuten markkinointitapahtumiin eri puolelle Suomea, pitämään koulutuksia, sekä luomaan työyhteisön tapahtumia alusta loppuun asti.

Mieleenpainuvimmat trainee -hetkeni olivat ensimmäisen koulutukseni pitäminen, kehittävät 1 on 1 -tapaamiset, verkostointitapahtumat, sekä uuden Kalasataman toimiston tupareiden järjestäminen huippuporukan kera.

Työsuhteen vakinaistaminen

Kesän lähestyessä alkoivat keskustelut tulevasta ja työsopimukseni uusittiin. Työtittelikseni muodostui ’Executive Management Assistant’. Kesälle tavoitteeni oli työskennellä entistä itsenäisemmin, ymmärtää alan laajempia kokonaisuuksia, sekä päästä hyödyntämään luovuuttani. Kesän aikana työnkuvaani lisättiin työtehtäviä kuten raportointia, sekä koulutusten luomista. Lisäksi sain kesälomien aikana vastuun hoitaa osittain myös johdon työtehtäviä. Kesän mieleenpainuvimmat hetket olivat työmatka Ouluun johdon kera, elämäni ensimmäiset palkkaneuvottelut, sekä venähtäneet lounastauot terasseilla. 

Syksy eteni energisesti viihtyisässä Kalasataman toimistossa. Syksyn tavoitteitani oli mm. verkostoitua, oppia yrityksen dynamiikasta, sekä kehittää tietoteknisiä taitojani (surprise surprise). Sainkin rikastuttavia työtehtäviä, kuten hallituksen sihteerinä toimiminen ja data-analytiikan hyödyntämistä eri visualisointityökalujen avuin. Syksy toikin mukanaan itsevarman ja rutiininomaisen työskentelyn lisäksi myös jännittäviä uusia aaltoja. 

Trainee wanted!

Vuosi 2020 on lähtenyt tehokkaasti käyntiin ja iloikseni voin ilmoittaa management -tiimimme etsivän vahvistusta. Oletko sinä mahdollisesti uusi tiimiläisemme? 

(Harjoitus)alasta riippumatta haluan painottaa omien tavoitteiden asettamisesta, sekä niiden saavuttamisesta. Pohdi ennen, sekä harjoittelun aikana mitkä ovat heikkouksiasi tai mistä asioista et tiedä (vielä) ja mitkä asiat taas hallitset. Mieti myös työtehtävät mitkä eivät kiinnosta sinua ylipäätään. Kun tiedät heikkouksesi, sekä vahvuutesi on tehokkaampaa alkaa rakentamaan omaa työuraa. Harjoittelu Nordic Sales Crew:lla antaa erinomaiset avaimet työelämään: Monipuolisia työtehtäviä, loistavat työetuudet, työyhteisön tuki ja sopivan hurjan määrän vastuuta.

JOIN US!

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg