MITÄ TEEMME

Telia myyntitiimi Helsingissä

STÄNDIMYYNTI

Olemme Suomen johtava toimija ständimyynnin parissa. Palvelumme varmistaa ensiluokkaiset asiakaskohtaamiset. Työskentelemme suurimmissa ostoskeskuksissa, marketeissa, tapahtumissa ja muissa vuokrattavissa myyntipaikoissa.

Yrityksen perustajat ovat vuosien ständimyyntikokemuksen myötä luoneet prosessit ja koulutusrungot palvelumme tueksi.

Työ ei onnistu laiskottelemalla. Myyntitilastojen kärkeen yltäminen vaatii sitoutumista ja kurinalaisuutta. Korkean tekemisen tason ylläpitämistä helpottaa vierellä työskentelevät motivoituneet kollegat. Varmistaaksemme jokaisen myyjän korkeat volyymit, on ständillä vierelläsi aina myös toinen taistelupari, jonka kanssa taistella kohti ennätyksiä. Ständimyynti on erinomainen tapa neuvottelutaitojen ja itsensä johtamisen kehittämiseen – unohtamatta kannustavaa palkkausta.

WWF asiakaskohtaaminen Helsingissä

FACE2FACE-MYYNTI

FACE2FACE-myynti, eli feissaus mahdollistaa valtavan myyntivolyymin. Kaupunkien vilkkaimmat kohtaamispaikat ovat FACE2FACE-myyjän valtakuntaa. Feissauksen paras puoli piilee mahdollisuudessa kohdata asiakkaat juuri siellä missä he liikkuvat. Työ on itsenäistä, mutta ei yksinäistä. Vierelläsi myy yleensä osa tiimistäsi, joka tuo myyntipäiviin mahdollisuuden käydä läpi onnistumisia päivän varrelta.

Olemme Suomen johtava FACE2FACE-myynnin toimija, joka tarkoittaa parhaita myyjiä, edustettavia tuotteita sekä valmennusta. Valitsemme joukkoomme vain parhainta potentiaalia, joista koulutamme myynnin ammattilaisia. FACE2FACE-myynnin osaajia arvostetaan työmarkkinoilla, heidän periksi antamattoman asenteen vuoksi.

DOOR2DOOR-MYYNTI

DOOR2DOOR-myyntiä voi tehdä vanhoilla tai uusilla pelisäännöillä. Myyntiä ovilla on tehty vuosikymmenet, mutta teknologian kehitys mahdollistaa nykyään merkittävästi kohdistetumman myynnin. Meidän työkalujemme ansiosta ovimyynti on tehokasta. Dataa hyödyntämällä voimme valikoida myyntipaikat, ajat ja näin ollen varmentaa ensiluokkainen palvelumme.

Pelkkä datan hyödyntäminen ei kuitenkaan riitä myynnissä onnistumiseen. Samat lainalaisuudet pätevät myös ovimyynnissä kuten muissakin kanavissa. Ahkerin, systemaattisin ja omaa tekemistä kriittisimmin arvioivin on yleensä se, joka myynnissä parhaiten menestyy. Ovimyynti sopii erityisesti osa-aikaiselle, tai lisäansiota janoavalle. Työvuorot ovat usein iltapainotteisia, jonka vuoksi se ovimyynti sopii erityisesti opiskelijoille.