Siirry sisältöön

Intohimona myynti?

Tee myyntiä täydellä sydämellä huippu tiimin kanssa.

Nordic Sales Crew

Nordic Sales Crew:lla töitä tehdään kasvotusten kentällä, jossa pääset kohtaamaan erilaisia ihmisiä päivittäin. Meidät bongaa aina sieltä missä ihmiset liikkuvat, kuten ständeillä, tapahtumissa, fillareilla ja ovilla. Me uskomme, että esimerkillisen valmennuksen, aidon välittämisen ja oikeanlaisen vaatimisen kautta, luomme merkityksellisen kasvualustan urallesi.

Mitä teemme

Kasvotusten myynti

Kasvotusten myynti

Asiakkaiden kohtaaminen aktiivisesti kentällä on yksi tehokkaimmista kuluttajamyynnin kanavista. Teemme myyntityötä kasvokkain esim. ständeillä, tapahtumissa ja kauppakeskuksissa, siellä missä ihmiset liikkuvat. Meiltä löytyy mahdollisuuksia sekä kokeneille konkareille että uransa alkupuolella oleville lupauksille.

Lue lisää
Valokuidun myynti

Valokuidun myynti

GlobalConnect on yksi Pohjois-Euroopan johtavia teknologian ja tietoliikenteen tarjoajia. Valokuitumarkkina on räjähdysmäisessä kasvussa ja toteutamme myyntiä kasvotusten B2C- ja B2B- sektoreilla tämän parissa. Tämä on täydellinen mahdollisuus sinulle, joka haluat olla mukana laajentamassa tätä kansainvälistä brändiä Suomeen.

Lue lisää
Yrittäjyys

Yrittäjyys

Olemme syntynyt rakkaudesta myyntiä ja yrittäjyyttä kohtaan. Tarjoamme apua, tukea ja itsensä kehittämistä yrittäjyydestä kiinnostuneille. Yrittäjän matka voi olla haastava, mutta se antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa omaan elämään ja luoda uutta arvoa uralle. Tämä on paras mahdollinen ympäristö kasvaa yrittäjänä.

Lue lisää

Miksi valita Nordic Sales Crew?

Kaveria ei jätetä

Kaveria ei jätetä

Yhdessä olemme vahvoja, eikä kukaan jää yksin. Tiimimme toimii yhteisen päämäärän saavuttamiseksi tiiviissä yhteistyössä. Tukemalla ja kannustamalla toisiamme vahvistamme yhteenkuuluvuuden tunnetta. Täällä jokainen saa tarvitsemansa tuen ja mahdollisuuden loistaa.

Kehittyminen

Kehittyminen

Jokainen päivä avaa ovet uusille mahdollisuuksille kehittyä niin yksilönä kuin organisaationa. Loputon halu kehittyä toimii polttoaineena, joka pitää motivaatiomme palavana. Täällä me haastamme itsemme jatkuvasti, pyrkien saavuttamaan uusia tavoitteita ja ylittämään omia rajojamme.

Kulttuuri

Kulttuuri

Meidän kulttuurimme rohkaisee sinua uskomaan itseesi ja kokeilemaan uutta. Hyväksymme virheet osana oppimisprosessia ja käännetään ne voimavaraksi. Opimme jokaisesta askelmerkistä matkallamme kohti menestystä. Uskallamme astua rohkeasti epämukavuusalueelle ja kokeilla omia rajojamme.

Vapaus

Vapaus

Syntymisemme juontaa juurensa rakkaudesta myyntiin ja yrittäjyyteen. Olemme sitoutuneita tarjoamaan apua, tukea ja itsensä kehittämistä, niin aloitteleville myyjille ja yrittäjille, kuin kokeneille konkareillekin. Uskomme, että jokainen voi saavuttaa menestystä omilla ehdoillaan ja olla vapaa toteuttamaan unelmiaan.

Näin vaalimme työkulttuuriamme

Uskalla kokeilla, hyväksyä virheet, oppia niistä ja saavuttaa onnistumisia – tämä on perusperiaatteemme, joka ohjaa meitä jokapäiväisessä työssämme. Meillä ei pelätä haasteita tai epäonnistumisia, sillä uskomme niiden olevan mahdollisuus kasvaa ja kehittyä.

Työympäristössämme kannustamme toisia kokeilemaan uusia ideoita ja ratkaisuja. Haluamme, että jokainen yksilö meillä tuntee olonsa rohkeaksi ja saa tukea saavuttaakseen parhaan mahdollisen tuloksen. Emme pelkää astua epämukavuusalueelle, sillä tiedämme sen olevan avain henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun.

Virheet ovat luonnollinen osa oppimisprosessia. Meillä virheistä ei rangaista, vaan ne nähdään mahdollisuutena oppia ja kasvaa paremmaksi. Olemme avoimia keskustelemaan ja etsimään yhdessä ratkaisuja niiden korjaamiseksi.

Onnistumiset ovat meille tärkeitä, ja jaamme ilot sekä saavutuksemme yhdessä. Työskentelemme tiiminä ja tuemme toisiamme matkalla kohti yhteisiä tavoitteitamme. Positiivinen ilmapiiri ja yhteishenki ovat meille yhtä tärkeitä kuin ammatillinen menestyksemme.

Lue lisää

Uratarinat

Elmeri Kolehmainen

Elmeri Kolehmainen

Urani alku ei ollut ruusuilla tanssimista ja kävin jopa pisteessä, jossa tulevaisuuteni NSC:llä ei ollut varmaa.

Lue lisää
Marina Merjamaa

Marina Merjamaa

Olin aikasemmin ollut kesätöissä kilpailevalla firmalla ja kuulin sen kautta NSC:stä paljon hyviä kokemuksia, niin päätin hakea seuraavaksi kesäksi tänne.

Lue lisää
Kaarlo Suojasto

Kaarlo Suojasto

Pitkän myyntitaipaleen jälkeen siirryin uusiin haasteisiin tekemään työharjoittelua HR-puolelle NSC:n pääkonttorille Helsinkiin.

Lue lisää
Jon Hautamäki

Jon Hautamäki

Aloitin myyntiedustajan tehtävistä, jonka jälkeen etenin vastuumyyjästä tiiminvetäjäksi.

Lue lisää
Valtteri Kokkila

Valtteri Kokkila

Miten liikuntaneuvoja Nummelasta päätyi Nordic Sales Crew:n liiketoimintapäälliköksi?

Lue lisää

Seuraa meitä somessa

Kiinnostuitko? Katso avoimet työpaikat ja hae Nordic Sales Crewn porukkaan!

Katso avoimet työpaikat

Toimipaikkamme

Tarjoamme myyntityön avoimia työpaikkoja Pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Oulussa ja liikkuvana ympäri Suomea.

Toimistomme sijaitsevat:

  • Helsinki
  • Tampere
  • Turku
  • Oulu