Siirry sisältöön

Kasvotusten myynti

Ständi-, tapahtuma- ja messumyynti

Nordic Sales Crew

Nordic Sales Crew:lla töitä tehdään kasvotusten kentällä, jossa pääset kohtaamaan erilaisia ihmisiä päivittän. Meidät bongaa aina sieltä missä ihmiset liikkuvat, kuten ständeillä, tapahtumissa ja fillareilla. Me uskomme, että esimerkillisen valmennukse, aidon välittämisen ja oikeanlaisen vaatimisen kautta, luomme merkityksellisen kasvualustan urallesi.

Millaista työ on?

Kasvotusten myynti on dynaamista ja vuorovaikutteista työtä, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa merkityksellisiä kohtaamisia asiakkaiden kanssa päivittäin. Kasvotusten tapahtuva myynti edustaa myynnin huippuosaamista, sillä myyjä ja asiakas kohtaavat toisensa henkilökohtaisesti, ja molempien persoona sekä läsnäolo vaikuttavat ratkaisevasti kaupankäynnin onnistumiseen.

Tämä työ tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia jatkuvasti. Jokainen kohtaaminen on tilaisuus reflektoida ja kehittää taitojasi entisestään. Me Nordic Sales Crewlla näemme kasvotusten myynnin ennen kaikkea mahdollisuutena rakentaa kestäviä asiakassuhteita, jotka perustuvat luottamukseen ja rehellisyyteen. Siksi roolissamme korostuu aitous, positiivisuus ja kyky kuunnella asiakkaitamme.

Kasvotusten myynti on vaativaa, mutta palkitsevaa. Se edellyttää taitoa kuunnella asiakkaiden tarpeita ja asettua heidän asemaansa. Ammattimainen vuorovaikutus luo arvokkaita asiakassuhteita ja menestystä tässä myyntityössä.

Liity joukkoomme ja ota vastaan haaste myyntityössä, joka on täynnä mahdollisuuksia, inspiraatiota ja onnistumisen hetkiä Sanoman ja Fortumin tuotteiden parissa.

Urapolku

Myyjä

Myyjä

Meillä pääset myymään Suomen tunnetuimpien kuluttajabrändien tuotteita. Myyjänä saat hyvän koulutuksen tiiminvetäjiltämme ja päivittäisen tuen päivittäiselle onnistumiselle.

Pro-myyjä

Pro-myyjä

Tämän tittelin saavuttamiseksi tarvitset tekemisen meininkiä ja periksiantamatonta asennetta kentällä. PRO – myyjänä saat myös ekstra bonuksen, merkkipaalun saavuttamisesta.

Vastuumyyjä

Vastuumyyjä

Meillä pääset omilla näytöillä myös rakentamaan uraasi eteenpäin vastuullisempiin tehtäviin. Ensimmäinen askel on vastuumyyjän positio, jossa pääset avustamaan tiiminvetäjää päivittäisissä tehtävissä mm. kouluttamalla uusia myyjiä.

Tiiminvetäjä

Tiiminvetäjä

Tiiminvetäjänä pääset vetovastuuseen omasta porukasta. Saat osallistua rekrytoinnista lähtien oman tiimin rakentamiseen. Jaat heille omaa osaamistasi kouluttamisen ja päivittäisen valmentamisen kautta.

Avoimet työpaikat

Nordic Sales Crew - Avoin hakemus

Nordic Sales Crew – Avoin hakemus

Sijainti: Oulu, Tampere, Turku

Nordic Sales Crew - Myyjä

Nordic Sales Crew – Myyjä

Sijainti: Turku, Tampere, Oulu

Myyjä - Helsingin Sanomat

Myyjä – Helsingin Sanomat

Sijainti: Tampere, Oulu, Turku

”Ständimyynti vaatii mielenlujuutta, oikeanlaista mindsettiä myös huonoimpina päivinä ja huumorintaju on aina plussaa. Jos sä löydät itsestäs näitä piirteitä, kannattaa ehdottomasti hakea meidän tiimiin töihin.” – Elle, Ständimyyjä

Minkälaisia tyyppejä meillä on?

Koulutus on meille keskeinen osa perehdytysjaksoamme, ja varmistamme, että myyjillämme on oikeat taidot tehtävää kohtaan. Perehdytyksemme on suunniteltu varmistamaan, että jokainen myyjämme ymmärtää myytävän tuotteen ja palvelun asiantuntevasti sekä osaa kerota niiden edut ja ominaisuudet asiakkaille selkeästi.

Ständimyyjämme ovat sosiaalisia, myyntihenkisiä ja hyviä tiimipelaajia, jotka nauttivat vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa ja osaa luoda positiivisen vaikutuksen asiakkaisiin. Heillä on hyvät kuuntelu- ja oppimistaidot sekä tarvittava joustavuus ja energia työskennellä myyntitehtävissä.

Tarjoamme innostavan ja dynaamisen työympäristön, jossa jokainen työpäivä tuo uusia oppimisen mahdollisuuksia. Myyjillemme urakehitys on mahdollisuus, mutta myös ponnahduslauta tulevaan haaveammattiin. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa jokainen voi kasvaa ja saavuttaa täyden potentiaalinsa nyt ja tulevaisuudessa.

Uratarinat

Elmeri Kolehmainen

Elmeri Kolehmainen

Urani alku ei ollut ruusuilla tanssimista ja kävin jopa pisteessä, jossa tulevaisuuteni NSC:llä ei ollut varmaa.

Lue lisää
Marina Merjamaa

Marina Merjamaa

Olin aikasemmin ollut kesätöissä kilpailevalla firmalla ja kuulin sen kautta NSC:stä paljon hyviä kokemuksia, niin päätin hakea seuraavaksi kesäksi tänne.

Lue lisää
Kaarlo Suojasto

Kaarlo Suojasto

Pitkän myyntitaipaleen jälkeen siirryin uusiin haasteisiin tekemään työharjoittelua HR-puolelle NSC:n pääkonttorille Helsinkiin.

Lue lisää
Jon Hautamäki

Jon Hautamäki

Aloitin myyntiedustajan tehtävistä, jonka jälkeen etenin vastuumyyjästä tiiminvetäjäksi.

Lue lisää
Valtteri Kokkila

Valtteri Kokkila

Miten liikuntaneuvoja Nummelasta päätyi Nordic Sales Crew:n liiketoimintapäälliköksi?

Lue lisää

Seuraa meitä somessa

Kiinnostuitko? Katso avoimet työpaikat ja hae Nordic Sales Crewn porukkaan!

Katso avoimet työpaikat