Siirry sisältöön

Valokuidun myynti

Ovi-, messu-, taloyhtiö- ja omakotitalomyynti

Nordic Sales Crew

Nordic Sales Crew:lla töitä tehdään kasvotusten kentällä, jossa pääset kohtaamaan erilaisia ihmisiä päivittän. Meidät bongaa useammalta eri paikkakunnalta ympäri Suomen. Teemme myyntiä kentällä yksityisasiakkaille ja taloyhtiöille, kasvotusten sekä puhelimitse. Me uskomme, että esimerkillisen valmennuksen, aidon välittämisen ja oikeanlaisen vaatimisen kautta, luomme merkityksellisen kasvualustan urallesi.

Millaista työ on?

GlobalConnect on yksi Pohjois-Euroopan johtavista teknologian ja tietoliikenteen tarjoajista, ja meillä on ilo toimia heidän korkealaatuisten tuotteidensa jälleenmyyjänä. Valokuitumyyjän rooli on innostava ja palkitseva, sillä se tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla teknologian edelläkävijä ja vaikuttaa ihmisten arkeen merkittävästi. Valokuitu on tulevaisuuden yhteydenpitoa, ja sinä voit olla mukana rakentamassa tätä digitaalista siltaa yhä useampien asiakkaidemme elämään.

Valokuitumyyjänä olet enemmän kuin pelkkä myyjä – olet myös neuvonantaja ja tekninen asiantuntija. Tehtävänäsi on ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja osoittaa heille, miten valokuitu voi muuttaa heidän elämäänsä. Voit innostaa heitä tulevaisuuden mahdollisuuksista ja selittää, miten valokuitu tarjoaa nopeamman ja luotettavamman yhteyden niin viihtymiseen kuin työskentelyynkin.

Myyjämme toimivat alueilla, jossa on kysyntää sekä kiinnostusta valokuitua kohtaan. Asiantuntijamme kartoittavat alueet soittamalla asiakkaille ja löytämällä potentiaaliset kohteet. Tällä aluekartoituksella myyjämme pääsevät tapaamaan asiakkaita heidän kotonaan, käymään keskusteluja tarpeista ja solmimaan sopimuksia.

Tule rakentamaan uraa kanssamme ja tekemään vaikutus asiakkaisiimme – yksi valokuituyhteys kerrallaan!

Urapolku

Myyjä

Myyjä

Meillä aloitat joko omakotitalo- tai yhtiömyyjänä. Tavoitteenasi on solmia sopimuksia, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoavat heille huippunopean ja luotettavan valokuituyhteyden. Myyjänä saat hyvän koulutuksen tiiminvetäjiltämme ja päivittäisen tuen onnistumiselle.

PRO-myyjä

PRO-myyjä

Kerryttäessäsi kokemusta, asiantuntemusta sekä näyttämällä periksiantamattoman asenteesi kentällä, nouset PRO-myyjäksi. Motivoimme sinua jatkuvasti ylittämään omat rajasi palkitsemalla sinut ekstra bonuksella.

Tiiminvetäjä

Tiiminvetäjä

Tiiminvetäjänä sinulla on mahdollisuus rakentaa ja ohjata omaa myyntitiimiäsi. Autat heitä saavuttamaan huippusuorituksia, suunnittelet ja toteutat tehokkaita myyntikampanjoita sekä ohjaat tiimisi jäseniä kohti menestystä.

Kenttäpäällikkö

Kenttäpäällikkö

Tässä roolissa pääset vastuuseen useammasta tiimistä. Valmennat tiiminvetäjiä ja olet vastuussa kentän päivittäisesta toimivuudesta, seuraat suorituskykyä, ylläpidät asiakassuhdetta ja raportoi tuloksista ylemmälle johdolle.

”Valokuitu myynnissä pääsee edustamaan suurta globaalia yhtiöitä ja omilla onnistumisilla on iso vaikutus. Valokuitumarkkina käy kuumana tällä hetkellä Suomessa ja GlobalConnectin tuotteen takana on helppo seistä. Työ on erittäin mielenkiintoista ja vastaa hyvin paljon B2B-myyntiä! ” – Joakim Julie, Kenttäpäällikkö

Minkälaisia tyyppejä meillä on?

Tiimimme koostuu rohkeista, aktiivisista ja empaattisista yksilöistä, jotka ovat innokkaita tarttumaan uusiin haasteisiin. Meille on tärkeää, että valokuitumyyjämme ovat taitavia kommunikoijia, jotka pystyvät selittämään tekniset asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Jokainen tiimin jäsen tuo oman persoonallisuutensa ja ammattitaitonsa mukaan rakentamaan menestystarinaa valokuitumyynnin parissa.

Myyjämme ovat proaktiivisia ja aloitteellisia, ja heillä on halu tehdä aktiivisesti töitä asiakkaiden tavoittamiseksi ja uusien liidien luomiseksi. He ovat valmiita astumaan mukavuusalueensa ulkopuolelle ja tarttumaan tilaisuuksiin innolla. Kyky asettua asiakkaan asemaan on tärkeä piirre, jota arvostamme valokuitumyyjissämme. He osaavat ymmärtää asiakkaita ja tarjota heille räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri heidän tarpeisiinsa.

Tarjoamme innostavan ja dynaamisen työympäristön, jossa jokainen työpäivä tuo uusia oppimisen mahdollisuuksia. Myyjillemme urakehitys on mahdollisuus, mutta myös ponnahduslauta tulevaan haaveammattiin. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa jokainen voi kasvaa ja saavuttaa täyden potentiaalinsa nyt ja tulevaisuudessa.

Uratarinat

Elmeri Kolehmainen

Elmeri Kolehmainen

Urani alku ei ollut ruusuilla tanssimista ja kävin jopa pisteessä, jossa tulevaisuuteni NSC:llä ei ollut varmaa.

Lue lisää
Marina Merjamaa

Marina Merjamaa

Olin aikasemmin ollut kesätöissä kilpailevalla firmalla ja kuulin sen kautta NSC:stä paljon hyviä kokemuksia, niin päätin hakea seuraavaksi kesäksi tänne.

Lue lisää
Kaarlo Suojasto

Kaarlo Suojasto

Pitkän myyntitaipaleen jälkeen siirryin uusiin haasteisiin tekemään työharjoittelua HR-puolelle NSC:n pääkonttorille Helsinkiin.

Lue lisää
Jon Hautamäki

Jon Hautamäki

Aloitin myyntiedustajan tehtävistä, jonka jälkeen etenin vastuumyyjästä tiiminvetäjäksi.

Lue lisää
Valtteri Kokkila

Valtteri Kokkila

Miten liikuntaneuvoja Nummelasta päätyi Nordic Sales Crew:n liiketoimintapäälliköksi?

Lue lisää

Seuraa meitä somessa

Kiinnostuitko? Katso avoimet työpaikat ja hae Nordic Sales Crewn porukkaan!

Katso avoimet työpaikat