Siirry sisältöön

Yrittäjyys

Vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä.

Nordic Sales Crew

Nordic Sales Crew:lla töitä tehdään kasvotusten kentällä, jossa pääset kohtaamaan erilaisia ihmisiä päivittän. Meidät bongaa useammalta eri paikkakunnalta ympäri Suomen. Teemme myyntiä kentällä yksityisasiakkaille ja taloyhtiöille, kasvotusten sekä puhelimitse. Me uskomme, että esimerkillisen valmennukse, aidon välittämisen ja oikeanlaisen vaatimisen kautta, luomme merkityksellisen kasvualustan urallesi.

Millaista työ on?

Toimiessasi yrittäjänä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työskentelytapaasi ja rakentaa oma polkusi menestykseen. Voit toimia oman aikataulusi mukaan ja valita asiakkaasi sekä kohderyhmäsi itsenäisesti. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa visiotasi ja luoda uniikkeja myyntistrategioita, jotka vastaavat juuri sinun vahvuuksiasi ja kiinnostuksenkohteitasi.

Nordic Sales Crew tarjoaa sinulle vahvan tuen ja resurssit menestyksekkään liiketoiminnan rakentamiseen. Saat kattavan koulutuksen, joka auttaa kehittämään myyntiosaamistasi ja saavuttamaan tavoitteesi.

Yrittäjänä palkkiosi kasvaa suoraan menestyksesi myötä, mikä antaa sinulle mahdollisuuden kontrolloida omia ansaintamahdollisuuksiasi. Menestys ja saavutukset eivät ole meille vain numeerisia lukuja, vaan ne edustavat sinun kasvuasi ja ammatillista kehittymistäsi. Jokainen saavutuksesi on meille ylpeydenaihe, ja haluamme auttaa sinua kasvamaan entistäkin vahvemmaksi yrittäjänä.

Olemme ylpeitä yrittäjistämme, jotka ovat osa menestyksekästä tiimiämme. Yhdessä luomme vahvan verkoston, joka tukee toisiaan ja jakaa parhaita käytäntöjä. Työskennellessäsi meillä on sinulla mahdollisuus kasvaa osaksi tätä dynaamista yhteisöä ja rakentaa menestyvä myyntiyritys yhdessä muiden motivoituneiden yrittäjien kanssa.

Yrittäjyyden vaihtoehdot meillä

Kevytyrittäjä

Kevytyrittäjä

Kevytyrittäjyys on helppo ja nopea tapa aloittaa yrittäjänä toimiminen. Nordic Sales Crew auttaa sinua aloittamaan kevytyrittäjänä tarjoamalla sinulle alustan, joka hoitaa laskutuksen puolestasi. Tämä vapauttaa sinut keskittymään ydinosaamiseesi ja asiakastyöhön. Kevytyrittäjänä toimit siis freelancerina ilman oman yrityksen perustamiseen liittyviä velvoitteita. Se on erinomainen vaihtoehto, jos haluat testata liikeideaa tai toimia joustavasti ilman suurta sitoutumista aluksi.

Toiminimi

Toiminimi

Kun haluat enemmän vastuuta ja itsenäisyyttä liiketoiminnastasi, voit harkita siirtymistä toiminimiyrittäjäksi. Autamme sinua perustamaan oman toiminimen ja annamme sinulle neuvontaa liiketoiminnan pyörittämiseen liittyvissä asioissa. Toiminimiyrittäjänä toimiessasi olet itsenäinen yrittäjä, jolla on oma yritys ja liiketoiminta. Toiminimellä pääset hyödyntämään lisäksi erilaiset liiketoiminnalliset mahdollisuudet sekä yrittäjyyteen kuuluvat edut.

Osakeyhtiöyrittäjä

Osakeyhtiöyrittäjä

Kun liiketoimintasi kasvaa ja haluat suojaa henkilökohtaisia riskejä vastaan, voi osakeyhtiö olla harkinnan arvoinen vaihtoehto. Osakeyhtiöyrittäjänä voit palkata myyjiä tiimiisi, jotka keskittyvät aktiivisesti myyntiin, ja sinä voit keskittyä liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen sekä asiakassuhteiden hallintaan. Autamme sinua perustamaan osakeyhtiön ja tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa liittyen yhtiön hallintaan ja sen kasvattamiseen.

Avoimet työpaikat

Yrittäjiä Sanoman myyntitiimiin

Yrittäjiä Sanoman myyntitiimiin

Sijainti: Tampere, Oulu, Turku

”Yrittäjyydessä on enemmän vapautta, mutta tietenkin vastuu kasvaa. Tässä hommassa pääset itse vaikuttamaan siihen miltä sun arki näyttää, mitä teet ja milloin teet. Palkkiot ovat isompia yrittäjänä ja se on plussaa.” – Oskari, yrittäjä

Minkälaisia tyyppejä meillä on?

Tiimissämme on aktiivisia ja innostuneita yrittäjiä, jotka haluavat haastaa itsensä ja menestyä myyntityössä. Meillä yrittäjinä toimivat ovat monipuolisia ja motivoituneita yksilöitä, jotka jakavat yhteisen intohimon myynnin parissa työskentelyyn. Yrittäjämme ovat visionäärejä, jotka eivät pelkää rikkoa perinteisiä rajoja ja uskovat omiin kykyihinsä saavuttaa menestystä. He ovat sitoutuneita tekemään kovaa työtä ja panostavat omaan ammatilliseen kehittymiseensä jatkuvasti.

Monipuolisuus on yksi vahvuuksistamme tässä tiimissä. Henkilöitä löytyy eri taustoista ja elämänkokemuksista, mikä antaa meille arvokkaita näkökulmia myyntityöhön. Osa meistä on kokeneita myynnin ammattilaisia, kun taas toiset ovat aloittaneet yrittäjänä ensimmäistä kertaa. Tiimimme on osa suurempaa yhteisöä, joka antaa meille mahdollisuuden oppia ja kasvaa yhdessä.

Nordic Sales Crew:n yrittäjätiimi on täynnä tavoitteellisia ja innostuneita yksilöitä, jotka ovat valmiita tarttumaan haasteisiin ja tekemään myyntityöstä menestystarinan. Jos tunnistat itsesi aktiivisena ja tuloshakuisena yrittäjänä, joka haluaa olla osa motivoitunutta yhteisöä, olet enemmän kuin tervetullut liittymään joukkoomme. Yhdessä luomme ennennäkemättömiä saavutuksia ja kasvatamme liiketoimintaamme uusiin ulottuvuuksiin!

Uratarinat

Elmeri Kolehmainen

Elmeri Kolehmainen

Urani alku ei ollut ruusuilla tanssimista ja kävin jopa pisteessä, jossa tulevaisuuteni NSC:llä ei ollut varmaa.

Lue lisää
Marina Merjamaa

Marina Merjamaa

Olin aikasemmin ollut kesätöissä kilpailevalla firmalla ja kuulin sen kautta NSC:stä paljon hyviä kokemuksia, niin päätin hakea seuraavaksi kesäksi tänne.

Lue lisää
Kaarlo Suojasto

Kaarlo Suojasto

Pitkän myyntitaipaleen jälkeen siirryin uusiin haasteisiin tekemään työharjoittelua HR-puolelle NSC:n pääkonttorille Helsinkiin.

Lue lisää
Jon Hautamäki

Jon Hautamäki

Aloitin myyntiedustajan tehtävistä, jonka jälkeen etenin vastuumyyjästä tiiminvetäjäksi.

Lue lisää
Valtteri Kokkila

Valtteri Kokkila

Miten liikuntaneuvoja Nummelasta päätyi Nordic Sales Crew:n liiketoimintapäälliköksi?

Lue lisää

Seuraa meitä somessa

Kiinnostuitko? Katso avoimet työpaikat ja hae Nordic Sales Crewn porukkaan!

Katso avoimet työpaikat