Siirry sisältöön

Nordic Sales Crew

Yrityksemme on perustettu rakkaudesta myyntiin sekä halusta tehdä jotain siistiä, hyvien tyyppien kanssa.

Euroopan kasvuvoimaisin myyntiorganisaatio

Olemme yksi Suomen johtavista toimijoista kasvotusten myynnissä. Tarjoamme myynnin ulkoistuspalveluita asiakkaille. Hoidamme tiimin rakennuksen ja myynnin toteutuksen. Erikoistumisemme kohdistuu kasvotusten-, tapahtuma- sekä valokuidun myyntiin. Vankka asiantuntemuksemme myynnin eri osa-alueilta tekee meistä luotettavan kumppanin kasvattamaan liiketoimintaasi.

Asiakaskuntamme koostuu arvostetuista kuluttajabrändeistä Sanoma, Fortum ja GlobalConnect. Arvostamme kumppaneita suuresti ja teemme kaikkemme menestyäksemme yhdessä.

Nordic Sales Crewn tarina

2016

Viisi kaverusta perustivat yrityksen Nordic Sales Crew. Tästä alkoi huikea matka.

2018

Laajennuimme neljään suurimpaan kaupunkiin Suomessa, Turku, Helsinki, Tampere ja Oulu.

2020

Ylitimme 100 työntekijän määrän. Koronasta huolimatta painoimme lisää kaasua ja saavutimme tavoitteemme.

2023

Teimme kokonaisvaltaisen brändiuudistuksen. Nyt yrityksemme ilme vastaa arvojamme, visota ja missiota.

Arvomme ohjaavat meitä yrityksenä ja yksilöinä joka päivä

Kasvu on meille tärkeää, sillä haluamme jatkuvasti kehittyä ja kasvaa niin organisaationa kuin yksilöinäkin. Tämä into kehittyä ruokkii motivaatiotamme ja auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme.

Nuorekkuus on osa identiteettiämme. Uskomme kokeilemisen voimaan ja tartumme rohkeasti uusiin haasteisiin. Emme pelkää mokata, vaan koemme ne arvokkaiksi oppimiskokemuksiksi. Epäonnistumiset eivät lannista meitä, vaan ne ovat askel kohti onnistumista.

Kannamme vastuun kaikista tekemisistämme ja päätöksistämme. Tunnistamme omat vahvuutemme ja heikkoutemme, ja uskallamme pyytää apua tarvittaessa. Luotamme toisiimme ja tiedämme, että yhdessä voimme saavuttaa enemmän.

Kaveria ei jätetä on meille elintärkeä periaate. Emme jätä ketään yksin, vaan kuljemme yhdessä kohti yhteisiä päämääriä ja jaamme ilot ja haasteet matkan varrella.

Kasvu

Nuorekkuus

Vastuunkanto

Kaveria ei jätetä

Kasvata myyntiäsi ja rakenna uraasi

Me yrityksenä haluamme luoda urapolkuja haaveammatteihin. Uskomme siihen, että esimerkillisen valmennuksen, aidon välittämisen ja oikeanlaisen vaatimisen kautta pääsemme tavoitteeseemme. Blogimme ovat täynnä kiinnostavia artikkeleita, vinkkejä ja tarinoita, jotka antavat sinulle laajemman kuvan siitä, miten olemme johtava myyntiorganisaatio, joka luo näitä urapolkuja. Samalla pääset lukemaan miten voimme auttaa yritystäsi kasvattamaan myyntiä, kehittämään myyntitiimisi taitoja ja saavuttamaan menestystä.

Uratarinat

Asiakkaidemme kokemuksia

Nordic Sales Crew has proven to be an invaluable asset for our company, with a constant delivery of high performance and exceeding our expectations. The professionalism demonstrated by each member have been exceptional, making it a real pleasure to collaborate since day one.

One of the most remarkable aspects of working with NSC is the commitment to understand our unique business needs and tailoring the approach accordingly. A grate flexibility and adaptability have been displayed, ensuring that our objectives are aligned and achieved.

Nordic Sales Crew toteuttaa Sanomalle kuluttajamyyntiä kasvokkain kauppakeskuksissa, messuilla ja tapahtumissa. Heidän ammattitaitonsa ja kokemuksensa kasvokkain tapahtuvassa myynnistä näkyvät jokaisessa kohtaamisessa.

Nordic Sales Crew on auttanut meitä saavuttamaan myyntitavoitteemme ja luomaan positiivisia asiakaskokemuksia. Kumppanin sitoutuminen menestykseemme on tehnyt yhteistyöstä erittäin arvokasta.

Yhteistyö Nordic Sales Crewn kanssa on ollut antoisaa ja se on auttanut meitä saavuttamaan tavoitteitamme. Tärkein hyöty yhteistyöstämme meille on Nordic Sales Crewn ammattilaisten käyttäminen myyntimme tukena.

Perustajien esittely

Uratarinoita ei löytynyt.