100 kesäduunia nuorille! Missä mennään nyt?

Nordic Sales Crew:n tavoitteena on palkata tänä vuonna vähintään 100 nuorta kesätyöntekijää myynnin tehtäviin eri puolelle Suomea. Paljon on työsopimuksia kirjoitettu, mutta missä mennään nyt ja mihin vielä haetaan porukkaa?

Mikäs meininki on hakemusten suhteen?

Erittäin hyvä! Hakemuksia tuli kampanjan alussa parhaimmillaan yli 300 kappaletta kuukausitasolla. Mahtava nähdä, että myyntityöhän on näin kova hinku. Näin kesän lähestyessä huomaa lähes aina, että hakemusten tahti hieman rauhoittuu. Edelleen pysyy kyllä HR osasto kiireisenä hakemusten osalta ja palkkasimmekin juuri uuden HR-traineen palvelukseemme.

Onko tuo 100 kesätyöntekijää nyt palkattu?

Aivan sataan asti ei kesätyöntekijöiden kohdalla tulla todennäköisesti yltämään. Meillä on aloittanut toukokuun alkuun mennessä viitisenkymmentä uutta tekijää ja tiimien tilanne kaikissa kaupungeissa alkaa olemaan tosi hyvä. Tavoite on myöskin löytää mahdollisimman paljon henkilöitä, joille voisi onnistuneen kesämyynnin jälkeen tarjota pitkäaikaisempaa työsuhdetta.

Asia selvä. Mihin vielä mahtuu?

Solmimme kumppanuuden yhden Euroopan merkittävimmän mediatalon kanssa ja olemmekin avanneet jo tovi sitten myynnit heidän kanssaan Turussa ja Helsingissä. Kesäkuun alussa avataan myös Oulu ja pian myös Tampere. Tämä tarkoittaa sitä, että Ouluun ja Tampereelle kannattaa ainakin vielä hakea!

Meillä alkaa kesän aikana pilotti myös toisen suuren kansainvälisen organisaation kanssa PK-seudulla (tästä myöhemmin lisää) ja tähän haetaan suomen- ja englanninkielisiä myyjiä.

Onko muuten paikat täynnä?

En voisi sanoa, että paikat ovat täynnä – toki tilanne on Nordic Sales Crew:n kannalta tosi hyvä. Aina on mahdollista avata uusia tiimejä tarpeen mukaan. Edelleen Ouluun, Tampereelle, PK-seudulle ja Turkuun haetaan myyjiä, joten kiinnostuneiden kannattaa käydä tsekkaamassa meidän avoimet työpaikat.

Millaisista paikoista on kysymys?

Kesätyöntekijät tekevät meillä ihan oikeaa myyntityötä. Ja kyse on siis kasvotusten tapahtuvasta kuluttajamyynnistä, jota teemme ulkoistettuna palveluna eri yrityksille, kuten esimerkiksi Nordic Green Energylle, Freskalle, sekä Suomen Kala-Auto Oy:lle.

Käytännössä tämä voi tarkoittaa vaikkapa ostoskeskuksessa tai marketissa tapahtuvaa ständimyyntiä, ovelta ovelle -periaatteella tehtävää kiertävää myyntiä tai perinteistä feissaamista kaupungilla. Lisäksi meillä on kesäaikaan käytössä myös myyntipyörät, joilla liikutaan laajalla säteellä kaupungilla ja esimerkiksi rannoilla.

Ketä te nyt etsitte?

Me haemme Nordic Sales Crew:lle töihin opinjanoisia ja ahkeria tyyppejä, jotka viihtyvät ihmisten parissa ja joilla ei niin sanotusti hymy hyydy kovin herkällä. Haemme kovia vääntäjiä, jotka haluavat edetä urallansa joko meillä tai jossain muualla. Aikaisemmasta kokemuksesta on hyötyä, mutta tärkeintä on aina asenne! Mitä pidemmäksi ajaksi sinun on mahdollista sitoutua – sitä parempi.

Mitä seuraavaksi?

Kesäkuun alussa julkaisemme syksyn avoimet positiot. Avaamme lähes jokaiselle asiakkuudelle uusia tiimejä – joten kannattaa olla hereillä kesäkuun alussa, mikäli kiinnostaa työt syksylle.

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg