Vuoden 2019 ensimmäinen kesätyöntekijämme esittelyssä

Tavoitteenamme on palkata vuonna 2019 vähintään 100 kesätyöntekijää. Kesätyöhaku on käynnissä ja ensimmäiset kesätyöntekijät on jo saatu valittua. Ensimmäisenä valittu Niko Laukkanen avaa nyt haastattelussa tunnelmiaan ja kertoo, miksi hän päätyi hakemaan Nordic Sales Crew:lle kesätöihin.

» Tutustu kesätyötarjontaamme täällä

Hei Niko, kerrohan vähän itsestäsi!

Nimi on tosiaan Niko Laukkanen ja tiivistäen voisi sanoa, että olen 20-vuotias reipas nuori Helsingin Laajasalosta. Opiskelen tällä hetkellä ensimmäistä vuotta tuotantotaloutta Aalto-yliopistossa.

Niko Laukkanen on yksi Nordic Sales Crew:n vuoden 2019 kesätyöntekijöistä.

Miksi päätit hakea kesätöihin Nordic Sales Crew:lle?

Oikeastaan suosittelujen perusteella. Kuulin vanhemmilta opiskelijoilta, että Nordic Sales Crew:lle kannattaa hakea. He kehuivat, että NSC:llä pystyy hyvin treenaamaan myyntitaitoja sekä toisaalta työyhteisö on mukava ja ilmapiiri rento. Itse en ollut aiemmin juurikaan myyntityötä tehnyt ja ajattelin, että siitä olisi hyötyä.

Mikä fiilis jäi haku- ja valintaprosessista?

Koko hakuprosessi meni tosi tehokkaasti. Hakemuksen jättämisen jälkeen noin viikon päästä sain puhelimitse kutsun haastatteluun ja siitä sitten viikon päästä tuli tieto valinnasta. Haastattelutilanne meni mainiosti, siinä pääsin kertomaan millainen tyyppi olen ja sitten tein pienimuotoisen myyjätestin.

Hakuprosessin aikana Nordic Sales Crew:sta jäi tosi positiivinen kuva. Haastattelukäynnilläkin oli semmoinen rento ja kannustava ilmapiiri. Vaikutti siltä, että NSC:llä pidetään homma tehokkaana, mutta ei puristeta mailaa. Ammattimainen ote välittyi.

Mitä odotat kesätöiltä?

Mä toivon ja odotan, että opin kesätöissä myyntihenkisyyttä ja että pääsen hyvin porukkaan messiin. Myyntiosaaminen on arvokas taito ja sitä ehkä vähän aliarvostetaankin nykypäivänä, vaikka sitä voi soveltaa periaatteessa mihin tahansa.

Ylipäätään tässä kohtaa elämääni haluan, että kesätöistä jää käteen palkan lisäksi jotain mistä on hyötyä myös tulevaisuudessa. Itse kun todennäköisesti tulen kaupan alalle suuntautumaan, niin tämä on tosi hyvä paikka kehittää ja haastaa itseäni. Ja se on myös hyvä, että työpaikalla on tekemisen meininki ja työilmapiiri on hyvä.

Milloin aloitat ja miten pitkään kesätyöjakso jatkuu?

Aloitan 6.5. eli siihen jää sopiva palautumisaika vappuriehan jälkeen. Alustavasti on sovittu, että hommia jatketaan ihan sinne seuraavan lukuvuoden alkuun eli syyskuulle saakka. Itsellä on vielä ajatuksena tehdä ensi vuonna duunia myös opintojen ohella ja lähden toiveikkain mielin siitä, että työt Nordic Sales Crew:lla jatkuisivat myös kesän jälkeen. Mutta katsotaan nyt ensin, että miten homma lähtee sujumaan.

Voisitko vielä loppuun kertoa pari vinkkiä muille kesätöitä hakeville?

No ensinnäkin hakemista ei kannata jättää viime tinkaan. Ja sitten toisekseen, jos haastattelukutsu tulee, niin haastatteluun kannattaa suunnata reippain ja aktiivisin mielin. Jos siitä duunista on oikeesti kiinnostunut, niin sen kannattaa antaa näkyä.

Niko on yksi Nordic Sales Crewn vuoden 2019 kesätyöntekijöistä. Jos sinä haluaisit liittyä Nikon joukkoon ja kerätä (palkan lisäksi) arvokasta kokemusta tulevaisuuden työuraasi silmällä pitäen, niin jätä työhakemuksesi rekrysivuillamme.

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg