Siirry sisältöön
Nordic Sales Crew – Myyjä

Nordic Sales Crew – Myyjä

Sijainti: Turku, Tampere, Oulu

Intohimonasi myynti? Meillä tehdään myyntiä täydellä sydämellä, huippu tiimin kanssa!

Olemme yksi Suomen johtavista toimijoista kasvotusten myynnissä. Tarjoamme myynnin ulkoistuspalveluita asiakkaille. Hoidamme tiimin rakennuksen ja myynnin toteutuksen. Erikoistumisemme kohdistuu kasvotusten-, tapahtuma- sekä valokuidun myyntiin. Vankka asiantuntemuksemme myynnin eri osa-alueilta tekee meistä luotettavan kumppanin kasvattamaan liiketoimintaasi.

Asiakaskuntamme koostuu arvostetuista kuluttajabrändeistä Sanoma, Fortum ja GlobalConnect. Arvostamme kumppaneita suuresti ja teemme kaikkemme menestyäksemme yhdessä.Nordic Sales Crew:lla töitä tehdään kasvotusten kentällä, jossa pääset kohtaamaan erilaisia ihmisiä päivittäin. Meidät bongaa aina sieltä missä ihmiset liikkuvat, kuten ständeillä, tapahtumissa, fillareilla ja ovilla. Me uskomme, että esimerkillisen valmennuksen, aidon välittämisen ja oikeanlaisen vaatimisen kautta, luomme merkityksellisen kasvualustan urallesi.

Me yrityksenä haluamme luoda urapolkuja haaveammatteihin ja haemme tiimiimme jatkuvasti lisää motivoituneita ja myyntityöstä kiinnostuneita. Olemme sitoutuneita tarjoamaan apua, tukea ja itsensä kehittämistä, niin aloitteleville myyjille ja yrittäjille, kuin kokeneille konkareillekin. Uskomme, että jokainen voi saavuttaa menestystä omilla ehdoillaan ja olla vapaa toteuttamaan unelmiaan.

Odotamme sinulta:

📈Kehittymis- ja oppimishalua

💥Halua tehdä tulosta hyvällä energialla 

🤝Vastuullista otetta työhösi

👨‍👩‍👧‍👦Taitoa työskennellä erilaisten ihmisten kanssa

😋Mielenlujuutta, oikeanlaista mindsettiä myös huonoimpina päivinä ja huumorintaju on         aina plussaa

⏰Mahdollisuutta työskennellä 4-6 päivää viikossa

🇫🇮Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle: 🤓Hyvän koulutuksen tiiminvetäjiltämme ja päivittäisen tuen päivittäiselle onnistumiselle

🚀Monipuolisia mahdollisuuksia myyntityössä, arvostettujen kuluttajabrändien parissa

📝Jatkuvan avun ja tuen, joka auttaa sinua kasvamaan ja kehittymään ammattilaisesti 

🧑🏻‍🎓Mahdollisuuden toimia myös yrittäjänä

👯Yhteen hiileen puhaltavan tiimin, jossa kaveria ei jätetä yksin

🎉Erilaiset tiimiaktiviteetit ja afterworkit

💸Kilpailukykyisen palkan (takuu-/pohjapalkka + provisio)

Mikäli tämä kuulosti sinun paikalta, jätä viipymättä hakemus Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian ja palkkaamme heti sopivien Crewiläisten löydyttyä 😎

Ohituskaista työhaastatteluun? Voit myös laittaa avoimen hakemuksen ääni- tai videomuodossa, WhatsAppissa numeroon 045 783 12134.

Mikäli sinulla jäi kysyttävää, saat lisätietoja Kaarlo Suojastolta tai Matilda Peuranheimolta. Tavoitat heidät puhelimitse: Kaarlo Suojasto 045 783 12134 tai Matilda Peuranheimo 045 783 490 84. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen kaarlo.suojasto@nordicsalescrew.com tai matilda.peuranheimo@nordicsalescrew.com