Miksi valita Nordic Sales Crew Door-to-Door kumppaniksi?

Kun aloitimme Nordic Sales Crewn toiminnan, tuskin kukaan meistä olisi uskonut, että puolen vuoden päästä meillä on yli 50 valtakunnallisesti toimivaa door-to-door-myyjää. Toisin kävi: pitkien keskustelujen jälkeen uskalsimme hypätä tuntemattomaan ja aloitimme door-to-door-myynnin Sannan Ruokakassin kanssa.

Olemme onnistuneesti rakentaneet päämiehillemme liikkuvia myyntiorganisaatioita, jotka pystyvät tuottamaan lyhyessäkin ajassa erinomaisia tuloksia. Ammattitaitomme ja verkostomme avulla meidän on helppo jalkauttaa toimintaa ympäri Suomea, tarvittaessa nopeastikin.

Toimintatapamme on hyvin suoraviivainen. Sovimme asiakkaan kanssa yhdessä tavoitteen, joka myynnissä halutaan saavuttaa. Tavoite voi olla esimerkiksi tilaus, osto, sitoumus, liidi tai muu vastaava ja tavoitteiden saavuttamisesta maksetaan myyjille sovittu provisio.

Rakennamme jokaiselle asiakkaallemme dedikoidun tiimin. Saatte siis omat myyjät, tiiminvetäjät sekä yhteyshenkilön, jotka ovat sataprosenttisesti sitoutuneita palvelemaan teidän tarpeitanne.

Mikäli siis haluatte ulkoistaa myyntinne ja saada Suomen kovimmat door-to-door-myyjät käyttöönne, ota meihin yhteyttä – nostetaan teidänkin tuloksenne uudelle tasolle.

 

Lisätietoja: Mathias Dahlqvist, Toimitusjohtaja +358 (0) 44 0500 531, mathias.dahlqvist@demo-nsc.hostit.fi

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg