Kuinka haet Nordic Sales Crew:lle töihin?

Meille on viimeisen puolen vuoden aikana tullut yli 500 työhakemusta ja saamme niitä jatkuvasti lisää. Kiitos teille kaikille, jotka harkitsette meitä työpaikkana – olemme todella otettuja siitä.

Ajattelimme luoda lyhyen ohjeistuksen sinulle, mahdollinen työhakija. Sen avulla saat parempia tuloksia työnhaussa sekä meillä että mahdollisesti muissakin yrityksissä.

Työhakemus

Työhakemus on usein ensimmäinen kosketus yritykseen, joten siihen kannattaa panostaa. Nordic Sales Crew’lle työhakemus jätetään Team Tailor -sovelluksen kautta, jolloin erillistä hakemuskirjettä ei tarvita. Huolellisesti laaditulla CV:llä voit ehdottomasti erottua joukosta, joten liitä sellainen mukaan. CV:n voit luoda esim. Canvan sivuilta.  Myös Word ja Pages tarjoavat valmiita pohjia toimivan CV:n laatimiseen.

Kannattaako työnantajalle soittaa?

Soittaminen on usein hyvä ajatus. Koska hakijavolyymimme ovat suuria, tarvitsemme kuitenkin hakemuksesi Team Tailor -sovelluksen kautta. Jos haluat erottua eduksesi, hyvä tapa on lähettää videotervehdys Nordic Sales Crew’n Whatsappiin! .

Mitä jos en pääse tästä pisteestä eteenpäin?

Todennäköisesti hakemuksesi on ollut puutteellinen. Panosta siis hakemukseen: täytä kaikki tarvittavat tiedot ja kerro motivaatiostasi juuri hakemaasi paikkaa kohtaan.

 

Puhelinhaastattelu

Jos profiilisi osuu hakijamalliimme, pidämme sinulle lyhyen puhelinhaastattelun. Haastattelussa käydään läpi perusasioita, kuten palkkamallia, työaikoja ja sinun motivaatiotasi. Mikäli haastattelun jälkeen katsomme, että sinulla voisi olla edellytykset työskennellä Nordic Sales Crew’lla, jatkuu prosessi haastattelulla toimistollamme.

Voit valmistautua kertomaan puhelinhaastattelussa ainakin sen, milloin voit tehdä töitä, kuinka kauan haluat olla töissä ja oletko sujut provisiopalkan kanssa. Lisäksi meitä kiinnostaa se, mitä haluat saada työstä irti palkan lisäksi, eli mikä sinua motivoi.

Lisäpisteitä saat, jos tiedät jotain yrityksestämme ja osaat sanoa, miksi juuri Nordic Sales Crew olisi sinulle mielenkiintoinen työpaikka.

Mitä jos en pääse tästä pisteestä eteenpäin?

Todennäköisesti et pysty täyttämään perusedellytyksiä tai työskentelemään tarvittavina aikoina tai tarpeeksi pitkään. Haemme pääsääntöisesti henkilöitä, joilla on mahdollisuus sitoutua toimeksiantoihin pidemmäksi aikaa.

 

Haastattelu

Nyt olemme jo pitkällä! Varsinaiseen haastatteluun kutsutaan useimmiten puhelinhaastattelun yhteydessä. Kun tulet haastatteluun, ole ajoissa. Älä kuitenkaan liian ajoissa – 10 minuuttia ennen sovittua haastatteluaikaa riittää mainiosti.

Toimistollamme ei ole pukukoodia. Pukeudu silti haastatteluun siististi, sillä huoliteltu olemus antaa hyvän ensivaikutelman. Voit kuitenkin tulla rennosti farkut ja sneakerit jalassa.

Valmistaudu haastatteluun. Selvitä ajoissa, missä haastattelu pidetään. Muista haastattelijoidesi nimet. Jos et puhelinhaastattelun alussa saanut soittajan nimeä ylös, kysy sitä rohkeasti ennen puhelun päättymistä. Jos olet lähettänyt meille työhakemuksen ja CV:n, sinun ei tarvitse tuoda niitä haastatteluun. Haastattelija kertoo sinulle, jos toivoo sinun tuovan jotain erityistä mukanasi.

Haastattelu kestää yleensä 30–45 minuuttia. Haastattelun aikana pyrimme keskustelun ja haastamisen kautta selvittämään, onko hakija sopiva tiettyyn työpaikkaan. Valmistaudu siis haasteisiin. Oikeita tai vääriä vastauksia ei kuitenkaan ole olemassa. Me haluamme vain nähdä, miten reagoit erilaisiin tilanteisiin.

Haastattelun jälkeen teemme viimeiset päätökset palkkaamisesta. Poikkeuksena ovat satunnaiset jatkohaastattelut, joita pidetään eri syistä silloin tällöin.

 

Vain noin 1/5 haastatelluista palkataan, joten muista antaa kaikkesi koko rekrytointiprosessin ajan!

 

Yhteenveto

Tässä ohjeistuksessa on avaimet onnistuneeseen työnhakuprosessiin – loppu on sinusta itsestäsi kiinni. Meille yrittäminen ja oikea asenne ovat hakijassa tärkeämpää kuin mikään muu. Siispä panosta, panosta ja vielä kerran panosta hakemukseesi ja sen jälkeisiin haastattelutilanteisiin. Meidän avoitmet työpaikat löydät tästä!

Jos herää vielä kysymyksiä rekrytointiamme koskien, vastaamme mielellämme kysymyksiin. Parhaiten saat meidät kiinni WhatsAppista tai Facebookista. Tong Cheng vastaa Nordic Sales Crew’n rekrytoinnista ja hänet saat kiinni numerosta +358 (0) 50 5061 808 tai tong.cheng@demo-nsc.hostit.fi.

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg