Mitä yhteistä on huippu-urheilijalla sekä huippumyyjällä?

Heillä molemmilla on sama päämäärä, olla paras omalla osa-alueella.
Huippu-urheilijoille sekä – myyjille on ominaista halu voittaa. Jatkuva voitonnälkä antaa avaimet menestykseen.
Voittajan halu kasvaa sisältä jos sille antaa tilaa, mutta sen ymmärtämiseen tarvitaan lukuisia oivalluksia sekä aitoa harjoittelua.

Meillä kaikilla on jokin kohde mihin intohimo kohdistuu, näistä käsin sen tarkasteleminen on helppoa. On kyseessä valmentaminen, konsolipelaaminen, laulaminen tai vaikka tanssiminen, uskon että jokaisella on päämäärä tulla siinä paremmaksi. Pelatessasi esimerkiksi videopelejä, kuinka monta kertaa aloitat asenteella, ’’Tänään aion hävitä’’. Tai ennen tärkeää lauluesitystä: ’’Tänään aion laulaa huonosti’’. Kun sinulla on kyseistä tekemistä kohtaan intohimo se kasvattaa halua menestyä sekä tulla paremmaksi.
Tästä herää asia, jonka toivon jokaisen ymmärtävän. Tuomalla tämä sama intohimo kun sinulla on lajiasi kohtaan päivittäiseen tekemiseen, tulet varmasti menestymään.
Ajattele niitä tilanteita jolloin huomaat itsestäsi sen intohimon sekä mitä tekeminen sinulle tuottaa ja mieti miten saat sen esille.

Tämän harjoitteleminen on vaivatonta jos osaa aloittaa helpolla, esimerkiksi normaaleista rutiineista kuten siivoamisesta. Lopeta ajattelu: ’’Siivoan nopeasti, niin sitten se on hoidettu’’ Vaan ajattele, että ’’Tänään siivoan niin hyvin ja tarkasti miten en ole koskaan aikaisemmin tehnyt.’’ Etsi halu voittaa pölypallot. Aluksi nämä naurattavat ja niistä tuppaa helposti lipsumaan enkä väitä, että jokainen löytää näin halua siivota, mutta etsi oma harjoittelu kenttäsi ja kun ymmärrät idean tuo se työhösi mukaan. Mitä enemmän tämä ymmärrät ja otat ajattelutavan käyttöön tulet huomaamaan kuinka tulokset kasvavat.
Tärkeää on myös ymmärtää, että ilman intohimoa halun saavuttaminen parempia tuloksia kohtaan on lähes mahdotonta. Tämä on myös helppo tapa selvittää, teetkö työksesi sitä mitä sinun kuuluu tehdä vai et. Jos sinulta ei löydy halua tulla parhaaksi siinä mitä teet, teet jotain väärin ja yleensä se tarkoittaa, että olet väärällä alalla.

Jay-Lee

Nordic Sales Crew

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg