Paulinan tarina NSC:llä

Meidän toimiston ihana Paulina on viimeisiä viikkoja töissä ennen muuttoa ulkomaille kohti uusia seikkailuja. Istuimme Paulinan kanssa alas ja kävimme läpi aikaa NSC:llä.

 

Kuka olet ja mikä on roolisi NSC:llä?

Olen Paulina ja toimin tällä hetkellä Management Assistenttina. Olen 22-vuotias vasta valmistunut tradenomi. Työtehtävääni on vaikea kuvata lyhyesti. Kun joku kysyy minulta, mitä teen NSC:llä, vastaan, että ”kaikkea”. Huolehdin esimerkiksi toimiston juoksevista asioista sekä teen palkanlaskentaa, markkinointia ja somepäivityksiä. Muutan syksyllä Itävaltaan opiskelemaan International Business and Management -maisteriohjelmassa.

 

Miten päädyit meille?

Päädyin NSC:lle ihan sattumalta. Viime syksynä tein opinnäytetyötäni enkä ollut edes hakemassa töitä sen takia. Toimitusjohtajamme Mathias kuitenkin laittoi kouluni alumnien Facebook-sivuille työpaikkailmoituksen Management Trainee -paikasta ja kiinnostuin välittömästi. Otin Mathiakseen yhteyttä ja kyselin työstä enemmän, laitoin hakemukseni sisään ja tässä nyt olen. Ajattelin, että Management Trainee on sopiva työ, josta saisin hyvää kokemusta tulevaisuuden uraa varten.

 

Mikä on ollut parasta työssäsi?

Parasta työssäni on ollut se, että olen päässyt olemaan mukana jokaisessa yrittäjyyden osa-alueessa. Olen myös päässyt rakentamaan ja kehittämään NSC:tä eteenpäin. Olen saanut arvokasta kokemusta siitä, miten yritys toimii ja miten pienilläkin jutuilla voi olla iso merkitys yritystoiminnassa. Kokonaisuutena kokemus on ollut todella hyvä etenkin tulevien opintojen ja tulevaisuuden kannalta. Parhaimpia juttuja ovat olleet myös ihanat toimistokoirat. Toimistokoirat ovat tuoneet työpäiviini paljon hyvää fiilistä. On ihana tulla töihin aamulla, kun iloinen koira tulee eteisessä vastaan! Suosittelenkin koiraa jokaiseen toimistoon.

 

Entä mikä haastavinta?

Monipuolinen työnkuva on ollut paitsi parasta työssäni niin myös välillä haaste. Olen hyppinyt työtehtävästä toiseen ja pitänyt monia palloja ilmassa samaan aikaan. Olen päässyt tekemään töitä jokaisen johtajamme kanssa, ja monesti olen hoitanut montaa asiaa samaan aikaan, mikä on joskus ollut aika haastavaa. Ja tietysti ei ollut helppoa olla leikkimättä koirien kanssa.

 

Hauskin kokemuksesi NSC:llä?

Ainakin maanantaijuoruilut HR-harjoittelijamme Iinan kanssa! On vaikeaa sanoa yhtä hauskaa kokemusta, sillä koko 7 kuukautta on ollut todella kivaa ja hauskaa. Joka päivä töissä saa hymyillä ja on kiva tulla töihin. Minusta ei ole koskaan tuntunut, etten jaksa tulla töihin, vaan ennemminkin olen odottanut viikonloppuna, että ”jes, huomenna on maanantai ja pääsen töihin!”. Joinakin työpäivinä ollaan naurettu koko päivä. Ennen muuttoani teemme vielä pikareissun Tallinnaan, josta tulee varmasti hauska.

 

Mitä olet oppinut NSC:llä?

Olen oppinut vaikka mitä! En osaa sanoa yksittäisiä juttuja, joita olen oppinut, vaan kaikki taitoni ovat kehittyneet paljon. Oppimiseen on vaikuttanut etenkin se, kun olen saanut olla mukana rakentamassa yritystä sekä katsomassa, miten hommat rullaavat eteenpäin. On ollut myös hienoa laittaa koulun penkillä oppimiani asioita käytäntöön työelämässä.

 

Miltä tulevaisuutesi näyttää NSC:n jälkeen?

Harjoittelu ja sen jälkeen kesätyö NSC:llä ovat olleet tosi hyvä alku uralle. Koen, että olen saanut tästä työstä hyviä eväitä tulevaisuuden uraani varten. En olisi myöskään välttämättä saanut Itävallan opiskelupaikkaani ilman tätä työtä ja näitä kokemuksia. Tiivistettynä kokemukseni Nordic Sales Crew:lla tukee hyvin sitä, mitä haluan tehdä tulevaisuudessa, ja tulevaisuuteni näyttää oikein valoisalta!

 

Haluatko jättää vielä jotain terveisiä?

Uusille työntekijöille antaisin ohjeeksi, että uskaltaa mennä mukaan, rakentaa ja ottaa omat ideat esiin. Uskaltakaa sanoa rohkeasti oma mielipiteenne – se kannattaa! Tämä on ollut tähän asti paras työpaikka missä olen ollut ja työkaverit ja työympäristö ovat olleet huikeita. Teitä tulee ikävä!

 

Kiitos Paulina, sinuakin tulee ikävä! <3

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg