Ständimyynti kukoistaa

Myyntityö käsitteenä on haastava, sillä se sisältää hyvin monta eri osa-aluetta. Suomessa myyjiä osataan tiettyyn pisteeseen saakka arvostaa, mutta koska meidän suomalaisten henkilökohtaisen tilan on oltava hyvin suuri, ja sosiaaliset tilanteet ovat monille haastavia, koemme itsemme nurkkaan ahdetuksi kun meille myydään.

Tämän kirjoituksen tarkoitus on tuoda ihmisten ymmärrykseen se kuinka kehittävä, haastava ja palkitseva ständimyyntiympäristö voi olla. Monille nuo nuoret ja sanavalmiit henkilöt jotka myyvät liittymiä, vakuutuksia tai sähkösopimuksia ovat pahin pelko, joka pyritään kiertämään mahdollisimman kaukaa. Kuitenkin myyjien keskuudessa heitä arvostetaan.

Monille tulee yllätyksenä, että ständimyynnillä on mahdollisuus päästä yli 6000 euron kuukausiansioihin, ja menestyneimpiä palkitaan jopa ulkomaanmatkoilla. On kuitenkin hieno huomata kuinka opettavaisuus menee usein tienestien edelle. Ständimyynnissä asiakas kohdataan suoraan kasvotusten, ja mitä enemmän asiakkaita kontaktoidaan, sitä paremmaksi sekä sosiaaliset että verbaaliset taidot kehittyvät ja sitä valmiimpi olet tulevaisuuden työuralle.

Ständimyynti on monelle nuorelle ensimmäinen oikea ammatti, joka antaa erinomaiset valmiudet kehittyä tulevaisuuden työuraa varten alasta riippumatta. Henkilökohtaisen kokemuksen perusteella on mainitsemisen arvoista kuinka ständimyynti vetää puoleensa henkilöitä jotka haluavat elämältään enemmän. Samanhenkinen työporukka, konkreettiset tavoitteet, sekä halu menestyä luovat yhdessä täydellisen paketin oppimiselle.

Menestyksenhaluiset myyjät tulevat eri lähtökohdista ja suuntaavat tulevaisuudessa eri aloille. Ständit ovat täynnä kauppatieteiden, oikeustieteiden ja teknillisen alan opiskelijoita, sekä henkilöitä jotka ovat löytäneet palon myyntiä kohtaan työskennellessään ständillä.

Työnantajat eri aloilla arvostavatkin suuresti menestyviä ständimyyjiä ja miksipäs ei? Myynti opettaa elintärkeitä asioita menestymiseen tämän hetken kilpailullisessa bisnesmaailmassa alasta riippumatta.

Nordic Sales Crew

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg