Tiedote: 100 kesätyöpaikkaa tarjolla nuorille myyntitykeille – Nordic Sales Crew:n nuoret yrittäjät työllistävät kaltaisiaan

Tiedote 11.2.2019
Vapaa julkaistavaksi: heti

Helsinkiläisen Nordic Sales Crew Oy:n toimistolla käy helmikuusta lähtien kuhina. Kasvavan yrityksen tavoitteena on palkata tänä vuonna vähintään 100 nuorta kesätyöntekijää myynnin tehtäviin eri puolelle Suomea. Tavoitteen täyttyessä yrityksen henkilökunnan määrä kaksinkertaistuu.

Sadan kesätyöntekijän palkkaaminen ei ole arkipäivää pari vuotta sitten perustetuille kasvuyrityksille. Myynnin ulkoistuksen palveluja tarjoavalle Nordic Sales Crew:lle se on kuitenkin täyttä totta.

– Sata kesätyöntekijää on hyvä lähtökohta, mutta sekin on itse asiassa vain minimitavoite. Haluamme jokaisen kesätyöntekijän viihtyvän meillä niin hyvin, että he voisivat kesän jälkeen jatkaa koko- tai osa-aikaisina työntekijöinä, kertoo Nordic Sales Crew:n yksi perustajista ja operatiivinen johtaja Paavo Pörsti.

Myyntityötä ständeillä, tapahtumissa, kotiovilla ja pyörän päällä

Nordic Sales Crew hakee kesätyöntekijöitä erilaisiin kasvotusten tapahtuviin kuluttajamyynnin tehtäviin. Myyntityötä tehdään perinteisen ständimyynnin lisäksi esimerkiksi polkupyörän selästä käsin ja ovelta ovelle -periaatteella. Kesätyöpaikat painottuvat pääkaupunkiseudulle, mutta töitä on luvassa myös muualle Suomeen, kuten Turkuun, Tampereelle, Porvooseen ja Ouluun.

– Me yrityksen perustajat olemme itsekin vielä parikymppisiä kundeja ja siksi onkin erityisen hienoa päästä tarjoamaan tällainen mahdollisuus niin monelle nuorelle. Myyminenhän on sitä maailman kovinta osaamista, josta on kesätyöntekijöillemme taatusti hyötyä tulevaisuuden työtehtävissään, olivatpa ne sitten miltä alalta tahansa.

– Ihannehakijamme on opinjanoinen ja ahkera nuori, joka viihtyy ihmisten parissa ja jolla ei hymy hyydy. Vastineeksi tällaisille hakijoille me tarjoamme aidosti palkitsevan kesätyön – puhutaanpa nyt sitten maksetusta korvauksesta tai vaikkapa elinikäisten ystävyyssuhteiden solmimiseen kannustavasta ympäristöstä, Pörsti lupaa.

Nordic Sales Crew on Suomen nopeimmin kasvavia myyntitoimistoja

Nordic Sales Crew on Suomen nopeimmin kasvavia myyntitoimistoja, jonka tavoitteena on tuottaa huippuluokkaista kuluttajamyynnin ulkoistamisen palvelua. Nordic Sales Crew on mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa. Kesätyöpaikkojen hakuaika käynnistyi helmikuun alussa. Tutustu kesätyöpaikkoihin:
https://nordicsalescrew.teamtailor.com/jobs/89600-kesaksi-myyjia

Tiedustelut ja haastattelupyynnöt:
Paavo Pörsti, operatiivinen johtaja, Nordic Sales Crew, +358 44 5549 498, paavo.porsti@demo-nsc.hostit.fi

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg