Toimistokoirat

Karvoja toimistossa: Miksi jokaisessa työyhteisössä kannattaisi olla lemmikki?

Kiiruhdat toimistolle hämäränä, sateisena syysaamuna silmät ristissä. Metrossa on ollut häiriöitä, ratikka ei tullut ja sateenvarjokin jäi kotiin. Mielessä pyörii lähinnä työpäivän ensimmäinen kahvikupillinen. Avaat toimiston oven ja vastaan säntää iloinen koira häntä heiluen. Heiluva häntä viestittää: ”Onpa kiva nähdä!! Ihan parasta, kun just sinä tulit tänään töihin, jee!”. Olotilasi kohenee hetkessä, hymyilyttää ja aiemmat vastoinkäymiset ovat kuin muisto vain. Kahvikin unohtuu, kun istahdat koneen ääreen koira sylissäsi ja käyt tarmolla töiden kimppuun.

Nordic Sales Crew:n toimistolla pyörii vähän väliä karvanassuja, jotka tulevat aina iloisina ovelle vieraita vastaan. Meillä työskentelee nimittäin kolme toimistokoiraa ”vakituisessa työsuhteessa” sekä ajoittain myös muutama vieraileva tähti käy tekemässä päivän pituisen työkeikan.

 

Keitä toimistokoiramme oikein ovat ja miksi jokaisessa toimistossa kannattaisi olla karvainen kaveri?

Lemmikeistä työpaikoilla on tehty monia tutkimuksia. Tutkimusten mukaan eläinten silittäminen vähentää stressiä ja lisää oksitosiinin tuotantoa. Lemmikit saavat ihmiset rentoutumaan ja hyvälle tuulelle. Koiria rapsutellessa ja niiden kanssa leikkiessä saa myös aivoille pienen nollauksen ja lepohetken hektisemmässäkin päivässä. Koirien ulkoiluttaminen tuo myös työpäiviin lisää hyötyliikuntaa: NSC:n toimistolla käydäänkin säännöllisesti koiranlenkityspalavereja. Toisaalta toimistokoirat saavat myös toimistoomme saapuvat työhaastateltavat rentoutumaan ja koirista voi helposti aloittaa keskustelun kenen kanssa vain.

 

Toimistomme koirat:

 

Into:

 

Jos joku on nimensä veroinen, se on juurikin Into! Into on toimiston ilopilleri ja hän on aina häntä heiluen eteisessä vieraita vastassa. Into rakastaa leikkiä ja viettääkin mielellään aikaansa lelujen kanssa touhuten. Intoa surettaa maailmassa vain yksi asia: se, jos meidän toimitusjohtaja Mathias lähtee ilman häntä lounaalle!

 

 

 

 

Myggan:

 

Myggan (suom. hyttynen) on hurmaava, omalaatuinen otus! Hän tykkää varastaa Innon leluja ja härvätä omiaan toimistolla. Mygganin ajatuksenjuoksua ymmärtää vain ja ainoastaan talousjohtajamme Frans. Myggiksen päivän paras hetki on aamuisin toimistolle saapuminen. Kun hihnasta pääsee irti, alkaa hurja ralli ja leikki!

 

 

 

Bonita:

 

Bonsku on toimistomme uusin karvainen tulokas. Hän on toimistomme virallinen halikone. Bonitan lempipaikka on kenen tahansa sylissä, mutta mieluiten hän viihtyy tiiminvetäjämme Scotin kintereillä. Mutta varo: se ken peppunsa toimistotuolista nostaa, se Bonitalle paikkansa menettää!

 

 

Jenni Vaalikivi ja Iina Repo
Nordic Sales Crew

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg