Jon Hautamäen uratarina

Nordic Sales Crew urani alkoi vuonna 2016. Aloitin myyntiedustajan tehtävistä, jonka jälkeen etenin vastuumyyjästä tiiminvetäjäksi. Kasvatin Turun toimintaa ja olin mukana antamassa vankan perustan mahtavalle yrityskulttuurille ja työilmapiirille. Otin tehtävän nopeasti haltuun ja viihdyin työssä todella hyvin. Työ oli täydellinen vastapaino lukiolle ja ensimmäinen ajanviete, joka muistutti hyvin paljon kilpaurheilua. Parin kuukauden jälkeen etenin vastuumyyjäksi, ja keväällä 2017 tiiminvetäjäksi. Myynti sujui hyvin ja olin löytänyt uuden intohimon.

Varusmiespalveluksen jälkeen matkustelin pari kuukautta ja olin muissa tehtävissä noin vuoden. Koronakeväänä 2020 palasin Nordic Sales Crew:lle starttaamaan uutta tiimiä Turkuun. Tavoitteena oli rakentaa uutta urapolkua isompien tehtävien parissa, ja kesän jälkeen sainkin mahdollisuuden aloittaa rekrytoijana Helsingin toimistolla.

Hyviä muistoja riittää, vaikka kuinka paljon, mutta parhaat liittyvät omien tiimien menestyksiin. Hyvien muistojen lisäksi joukkoon mahtuu myös outoja tilanteita. Outoja kokemuksia kuten työtarjouksia ja treffipyyntöjä on jäänyt hyvin mieleen. Ylpeimmät hetket liittyvät kuitenkin omien myyjien tai henkilökohtaiseen menestykseeni.

Myös tulevaisuudessa haluan tehdä jotain merkityksellistä. Nordic Sales Crew:lla olen saanut täydellisen ponnahduslaudan sille ja monelle muulle asialle, ja haluan jatkossa suoda sen myös muille. Ala on tietysti kiinnostava, mutta tärkeämpänä pidän itse asennetta ja ajattelutapaa mitä Nordic Sales Crew:lla on opetettu. Nordic Sales Crew tuntuu perheeltä, jolta aina saa apua ja joka antaa hyvän alustan kasvulle ja menestykselle.

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg