Valtteri Kokkilan uratarina

Miten liikuntaneuvoja Nummelasta päätyi Nordic Sales Crew:n liiketoimintapäälliköksi? Tässä hänen kokemuksia. Aitona ja alastomana.

Ei kierrellä. Ei koristella. Liikunta-alalla pari vuotta työskenneltyä ajattelin myyntityöstä seuraavaa: Kuka tollasta työtä pystyy tekemään? Päädyin kuitenkin Helsinkiin opiskelemaan ja pian kaipasinkin jo uusia töitä. Päädyin uunituoreen myyntifirman Nordic Sales Crew:n haastatteluun. Olin vielä haastattelussa hyvin skeptinen, mutta ironisesti pöydän toisella puolella oli yksi taitavimmista myyntimiehistä Juuso Saarinen, joka sai minut lyömään kättä päälle tunnin taivuttelun jälkeen. Siitä alkoikin pian jo neljä vuotta kestänyt parisuhde minun ja NSC:n hirvensarvien kanssa.

Kun mietin kokemuksia taaksepäin, niin sopimuksen alainen suhteeni tämän yrityksen kanssa täyttää lähes kaikki perinteisen parisuhteen tunnusmerkit. Alkuhuumaa muistelen edelleen lämmöllä. Ensimmäiset onnistumiset myyjänä, ovelta ovelle juokseminen ennätysten toivossa, surkuhupaisat naurut pakkasessa työkavereiden kanssa ja kaikki se huoleton häröily. Honeymoon tuli kuitenkin aikanaan päätökseen ja tuli se aika, kun pitää miettiä mitä oikeasti toisesta haluaa. Matkan varrella olemme kehittäneet toisiamme ja sitä myötä suhdettamme. Olemme kokeilleet lähes kaikkia positioita vuosien varrella. Olen saanut ja antanut. Olen täysin eri ihminen kuin neljä vuotta sitten, vaikka sieluni on edelleen sama. Nyt elän arkeani liiketoimintapäällikkönä ja odotan uusia yhteisiä seikkailujamme joka päivä.

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg