Yhteistyö Nordic Sales Crew’n kanssa on tuonut Nordic Green Energylle yli 10 000 uutta asiakasta!

Pelkästään uusiutuvin energiamuodoin tuotettua sähköä myyvä Nordic Green Energy on tehnyt yhteistyötä Nordic Sales Crew’n kanssa kaksi vuotta. Nordic Green Energyn kenttämyynnistä vastaava NSC on tuonut Nordic Green Energylle uusia asiakkaita yli odotusten, kahden vuoden aikana 10 000–20 000.

Nordic Green Energyllä on Suomessa yli 70 000 kuluttaja-asiakasta, 10 000 yritysasiakasta ja parisataa julkishallinnon asiakasta. Nordic Green Energyn kenttämyyntiä Suomessa on parin vuoden ajan hoitanut Nordic Sales Crew. 

– Heti ensimmäisessä yhteydenotossa meille muodostui yhteinen kemia ja tahtotila siitä, mitä lähdemme yhdessä tekemään. Kuva heistä on pelkästään positiivinen ja yhteistyö onkin ollut sujuvaa ja saumatonta. He ovat myös sitoutuneet arvoihimme, joita haluamme vaalia, Nordic Green Energyn kuluttajamyyntipäällikkö Antti Manninen kertoo. 

NSC:n ote myyntityöhön ja sen kehittämiseen on ollut Mannisen mukaan proaktiivinen ja asiantunteva. 

– He myyvät asiantuntevasti meidän tuotettamme ja tuovat asiakkaille ilmi asioita, jotka ovat oleellisia ja joita asiakkaamme arvostavat. Lisäksi he ovat tuoneet ideoita myyntityöhön ja kehittäneet aktiivisesti myyntitapoja. Oli esimerkiksi heidän ideansa laittaa liikkeelle Nordic Green Energyn kiertue, jossa sähköä myydään kierrellen ympäri Suomea, Manninen listaa.

Yhteistyö ylitti odotukset

Mannisen mukaan tarve NSC:lle syntyi vahvasta tahdosta kasvattaa liiketoimintaa. Tavoitteet ovat kuitenkin jopa ylittyneet. 

– Kasvu on ollut kovempaa ja hurjempaa kuin mitä itse olemme tavoitelleet. Kahden vuoden aikana asiakasmäärät ovat kasvaneet 10 000­–20 000 uudella asiakkaalla. Näen tulevaisuuden erittäin valoisana ja uskon, että myynti tulee entisestään vielä kasvamaan, Manninen hymyilee. 

Asiakasmäärien kasvun lisäksi tietysti myös asiakastyytyväisyys sekä myyntityön laadukkuus ovat Nordic Green Energylle tärkeitä.

– Asiakaspalautteet NSC:n myyntiedustajien tavasta työskennellä ovat olleet pelkästään positiivisia. Laatunäkökulmasta voin suositella heitä erittäin lämpimästi, he tekevät hyvin laadukasta työtä, Manninen korostaa.

Katso Antti Mannisen haastattelu!

Jos video ei näy oikein, voit katsoa sen myös täältä.

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg