Yrittäjäduon tarina: Unelmien tavoittelusta menestyvään myyntiorganisaatioon

Kiehtova matka yrittäjyyden maailmaan alkoi nuoresta iästä huolimatta – Panu, 20 ja Dante, 22, ovat tehneet vaikutuksen moniin vakuuttavalla yrittäjätaipaleellaan. Heidän tarinansa alkoi sattumalta, mutta päätyi luomaan vahvan yhteistyön, joka on muuttanut molempien elämän ja tuonut mukanaan menestyksen.

Nämä kundit ovat osoitus siitä, kuinka erilaiset polut voivat johtaa yhteen. Panu, toinen yrityksen perustajista, aloitti matkansa palkkatöissä ennen kuin löysi oman tiensä yrittäjäksi. Dante puolestaan asteli yrittäjyyteen suoraan armeijasta, aloittaen kuolinpesien tyhjennyksellä ja muuttohommilla. Kaksi erilaista tarinaa, mutta yhteinen kokemus Nordic Sales Crew:lla yhdisti heidät.

Ensimmäisen viikon muistot Nordic Sales Crew:lla ovat täynnä hymyä ja inspiraatiota. Kaverukset löysivät toisensa nopeasti ja muodostivat pian saumattoman tiimin. Aluksi Panun mielestä Dante saattoi vaikuttaa vaativalta, mutta yhteisten kokemusten ja kommellusten myötä heistä tuli lyömätön kaksikko, joka uskalsi haastaa itsensä ja lähestyä myyntityötä omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Kohti uutta: Palkkalistoilta kevytyrittäjiksi

Kysymys siitä, miksi juuri Nordic Sales Crew, johdatti molemmat yrittäjyyteen, sai molemmat pohtimaan omaa tietänsä. Panu muistaa ensimmäiset kuukaudet palkkatöissä, mutta halu kevytyrittäjyyteen kasvoi, sillä provisiopohjainen malli tuntui houkuttelevammalta. Dante taas kuuli Nordic Sales Crew:stä ystävältään ja aloitti alun perin palkkatöissä, mutta siirtyi kevytyrittäjäksi heti mahdollisuuden avauduttua. Molemmat ovat kiitollisia, että pääsivät kokeilemaan myyntityötä ja tekemään sitä omilla ehdoillaan.

Kevytyrittäjyyden vapaus ja ansaintamahdollisuudet houkuttelivat, vaikka alkuun oli jännittävää tottua muuttuneeseen tulonmuodostukseen. Molempia motivoi se, että kevytyrittäjyyden komissiomalli tarjosi suuremman potentiaalin ansaita enemmän ja töitä sai tehdä omalla tyylillään. Kumpikin pitävät kokemusta opettavaisena ja uskovat, että juuri haasteet auttoivat heitä kasvamaan yrittäjyyden polulle.

Yrittäjyys osakeyhtiössä: Unelmat todellisuudeksi 

Panu ja Dante eivät pysähtyneet kevytyrittäjyyteen. Yhteinen intohimo myyntiin ja halu kasvaa vei vielä pidemmälle: he päättivät perustaa oman osakeyhtiön. Kuten sanotaan: unelmat eivät toteudu, ellei niihin uskalla tarttua. Heidän yrityksensä, Eyrelys Oy, keskittyy suoramyynnin tukemiseen ja kasvattamiseen.

Yhteisen yrityksen perustaminen ei ollut itsestäänselvyys, mutta Panu ja Dante näkivät mahdollisuuden siinä, missä muut näkivät esteitä. He halusivat tarjota nuorille uusia mahdollisuuksia ja työpaikkoja samalla kun heille itselleen tarjoutui tilaisuus toteuttaa omaa potentiaaliaan. Yhteistyö Nordic Sales Crew:n kanssa ja vahva sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin ovat olleet merkittäviä tekijöitä Eyrelys Oy:n kasvun vauhdittamisessa.

Vastuun ja vapauden tasapaino: Kulttuuri menestyvän myyntiorganisaation kulmakivenä

Panun ja Danten matka yrittäjyyteen ei ole pelkkää onnistumista ja saavutuksia, virheitä ja kömmellyksiä on sattunut myös. He korostavat avoimen kommunikaation merkitystä ja kykyä erottaa ystävyys ja yhtiökumppanuus. He tietävät, että vastuun ja vapauden tasapaino on avain kannattavan myyntiorganisaation rakentamisessa. Kun kommunikaatio pelaa, haasteet puretaan ja yhdessä kehitetään parempia tapoja tehdä työtä. Koko matka on opettanut heille, että yrittäjyys vaatii rohkeutta tarttua tilaisuuksiin, oppia virheistä ja ennen kaikkea uskoa omaan tekemiseen. He ovat vakuuttuneita siitä, että vastuu ja vapaus kulkevat käsikädessä yrittäjyydessä. Juuri tämä tasapaino on tuonut mahdollisuuden kasvaa yksilöinä ja yhtiökumppaneina.

Tästä tarinasta voi ammentaa arvokkaita oppeja aloitteleville yrittäjille:

1. Rohkeus tarttua unelmiin: Kumpikaan heistä ei antanut epävarmuuden tai haasteiden estää itseään. He uskalsivat ottaa ensimmäiset askeleet yrittäjyyden tiellä ja luoda oman polkunsa.
2. Kommunikaation voima: Avoin kommunikaatio on hyvän tiimin perusta. Panu ja Dante puhuvat suoraan ja rehellisesti toisilleen, mikä auttaa ratkaisemaan konflikteja ja edistämään yhteistä tavoitetta.
3. Vastuu ja vapaus: Yrittäjyys tarjoaa vapauden tehdä omia päätöksiä, mutta samalla mukana kulkee vastuu omista saavutuksista. Kundit ovat löytäneet tasapainon näiden kahden välillä.
4. Oppiminen virheistä: Virheet eivät ole epäonnistumisia, vaan tilaisuuksia oppia ja kehittyä. Haasteet on hyvä nähdä kasvun mahdollisuuksina.
5. Ystävyys ja yhtiökumppanuus: Ystävyyden ja yhtiökumppanuuden erottaminen on tärkeää, mutta yhteinen intohimo ja tavoitteet vahvistaa molempia.

Nuoret yrittäjät, isot unelmat:

Nämä kaksi ovat elävä esimerkki siitä, miten nuoret voi ottaa ohjat omiin käsiinsä ja rakentaa menestyvän yrityksen. Heidän urapolkunsa kertoo rohkeudesta, sinnikkyydestä ja halusta haastaa itseään. Yrittäjyyden polku ei ole aina helppo, mutta se tarjoaa tilaisuuden oppia, kasvaa ja saavuttaa enemmän kuin koskaan olisi voinut kuvitella. On selvää, että Panu ja Dante ovat valmiita jatkamaan eteenpäin, luomaan uusia mahdollisuuksia ja saavuttamaan vielä suurempia saavutuksia yhdessä.

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg