HAE MUKAAN

Suomen johtava FACE2FACE-myynnin toimija

Olemme Suomen johtava toimija FACE2FACE-myynnin parissa. Nordic Sales Crew on ständimyynnin, FACE2FACE- ja DOOR2DOOR-myynnin ulkoistukseen erikoistunut myyntitoimisto. Asiakkainamme on Suomen tunnetuimpia kuluttajabrändejä kuten Sanoma, Fortum ja Onefiber.

Mikäli toiveenasi on työskennellä Suomen parhaimpien kanssa, tervetuloa.

Toimistoa Suomessa

Taitavaa työntekijää

Edellinen tilikausi €

eNPS

SIELLÄ MISSÄ

ASIAKKAATKIN

 

MITÄ TEEMME

FACE2FACE-MYYNTI

Asiakkaiden kohtaaminen aktiivisesti kentällä on yksi tehokkaimmista kuluttajamyynnin kanavista. Feissarin palkka on parhaimmillaan erinomainen. Me pidämme huolen, että ensiluokkainen koulutuksemme antaa sinulle eväät menestymiseen.

DOOR2DOOR-MYYNTI

Asiakkaiden ovilla rakennat positiivisen kuvan edustamastasi yrityksestä ja pääset tavoittamaan asiakkaat heidän mukavuusalueellaan. Seurantajärjestelmämme takaavat laadukkaat kohtaamiset ja mahdollistavat tehostetumman myynnin.

STÄNDIMYYNTI

Kuten yleisesti tiedetään on ständimyynnin palkkaus yhdessä muiden kanavien lisäksi erittäin kannustava. Palkkaan voit vaikuttaa vahvasti omalla asenteellasi, joten työhakemus myyntityöhön suositellaan jättämään.

Mitä Nordic Sales Crew tekee?

Nordic Sales Crew:lla töitä tehdään kasvotusten kentällä. Työntekijämme tekevät myyntiä ständeillä, messuilla, ovilla, festareilla, myyntipyörillä, feissaten… Meidät bongaa siis aina sieltä missä ihmiset liikkuvat.

Tarjoamme myyntityön avoimia työpaikkoja Pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Porvoossa, Oulussa ja liikkuvana ympäri Suomea.

Miksi valita Nordic Sales Crew työpaikaksi?

Olemme face-to-face myynnin johtava toimija Suomessa. Jos mielessäsi on myyntityö avoimet työpaikat, olet oikeassa paikassa. Meillä pääset työskentelemään parhaiden asiakkuuksien parissa, saat parhaimman koulutuksen ja työskentelet menestyjien ympäröimänä.

Urapolkumme mahdollistavat valoisan tulevaisuuden yrityksessämme tai tulevaisuudessasi jälkeemme. Johtomme on samalla viivalla kanssasi. Panostamme alan keskivertoa paremmin työntekijöiden hyvinvointiin, kehitykseen sekä urasi rakentamiseen.

Miksi hakea myyntityöhön?

Suurin osa henkilöstöstämme haluaa hyvän ansiotason nyt ja tulevaisuudessa. Moni on opiskelijoita, juuri valmistuneita tai opiskelemaan tähtääviä. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat motivaatio uuden oppimiseen ja menestymiseen, eikä kilpailuvietistä myyntityössä ole myöskään haittaa. Ei ole olemassa työnantajaa, joka ei arvostaisi henkilöä joka uransa aikana on toiminut menestyksekkäästi myyntityön parissa.Mikä on Nordic Sales Crew :n palkka?

Tienaamiselle ei meillä ole kattoa. Tarjoamme provisiopainotteisella palkkauksella mahdollisuuden ansaita huomattavasti enemmän kuin perus palkkatyöllä. Minimipalkkamme on 10 euroa tunnissa. Kaikki mikä tämän päälle tulee provisioilla on sinusta itsestäsi kiinni. Keskimääräinen palkka myyjien keskuudessa on noin. 15 euroa.

Miten hakea myynnin pariin töihin?

Aina kannattaa hakea. Emme kuitenkaan voi taata jokaiselle työpaikkaa korkean kysynnän vuoksi. Teemme valintoja myös nopealla aikataululla oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Toimiston numeroon voi soittaa ja laittaa Whatsappiin viestiä! 
045 787 179 33

Saat meidän kiinni myös Instagramista ja Facebookista. Sähköpostimme on info@nordicsalescrew.com.

ASIAKKAITAMME

TYÖNTEKIJÖIDEMME TARINAT

ELMERI KOLEHMAINEN

Päädyin Nordic Sales Crew:lle töihin, koska minun hyvä lapsuudenystävä Eric Moborg oli esimiehenä Freskan myyntitiimissä heinäkuussa 2018. Ericin suosituksesta otin uuden haasteen vastaan, koska sen hetkinen kesätyö postinkantajana tuntui liian rutiininomaiselta.

Minulla ei ollut aikaisempaa myyntikokemusta, kun aloitin NSC:llä. Aluksi pääpaino oli DOOR2DOOR -myynnissä ja myöhemmin mukaan tuli ständi- ja FACE2FACE -myynti. Urani alku ei ollut ruusuilla tanssimista ja kävin jopa pisteessä, jossa tulevaisuuteni NSC:llä ei ollut varmaa. Onneksi otin itseäni niskasta kiinni ja kolme kuukautta myöhemmin minut palkittiin firman parhaana myyjänä. Olin osoittanut potentiaalini vastuuta kantavana nuorukaisena ja minulle tarjottiin esimiehen paikkaa.

Mulla ja NSC:llä on lähes kolme vuotta yhteistä taivalta takana ja toivottavasti monta edessä. Tuntuu hurjalta, että nyt mulla on myyntikokemusta jokaisesta kuluttajamyynnin kanavasta, ja useasta eri tuotteesta. Minulle on myös sanottu sanat: ”Oot paras esimies kuka mulla on ikinä ollut!”

No, syy kyseisiin kunnianosoituksiin johtuu varmasti siitä, että minulle NSC on paljon enemmän kuin työpaikka. Me olemme perhe.